Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Τομ Σόγιερ» vs «Σμύρνη μου αγαπημένη»
Media

Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Τομ Σόγιερ» vs «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των special βραδινών εξορμήσεων την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, στις 21:00 με μία καυτή αναμέτρηση.

Αυτή τη φορά, στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» καταφθάνουν δύο θεατρικές πεντάδες! Από τη μία, η ομάδα «Τομ Σόγιερ», δηλαδή οι Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αναστασία Στυλιανίδη, Ζώγια Σεβαστιανού και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, με αρχηγό τον Πέτρο Λαγούτη, και από την άλλη, η ομάδα «Σμύρνη μου αγαπημένη», δηλαδή οι Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Γερονικολού, Νικόλας Γκιούλης και Νέλη Αλκάδη, με αρχηγό την Χριστίνα Αλεξανιάν.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις...». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του νέου προγράμματος του Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved