Τρία  χρόνια «Όλοι Μαζί Μπορούμε»!
Media

Τρία χρόνια «Όλοι Μαζί Μπορούμε»!

Γεύμα προς τιμήν όλων όσων συνεισφέρουν στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παρέθεσε ο ΣΚΑΪ στο Ναυτικό Όμιλος Ελλάδας.

Τρία χρόνια «Όλοι Μαζί Μπορούμε»! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς θέλησαν να εκφράσουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ σε όλους τους φορείς που στηρίζουν με ό,τι μέσα διαθέτουν τη μεγαλύτερη ελληνική εκστρατεία αλληλεγγύης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζέτα Μακρή, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Παπαγεωργίου, ο πρέσβης στην Ελλάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Dragan N.j.E.Boazanic και ο επιτετραμμένος της πρεσβείας της Σερβίας Postic Liubomir. Επίσης το παρών έδωσαν οι δήμαρχοι: Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Πάτροκλος Γεωργιάδης, και εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ, του Ιατρικού συλλόγου αλλά και πολλών άλλων φορέων που έχουν συνδράμει όλα αυτά τα χρόνια στη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
Με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια έχουμε συγκεντρώσει 3,4 εκατομμύρια κιλά τροφίμων, τα οποία διοχετεύονται στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων της Ελλάδας. Σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα τα super market ανά την Ελλάδα που δέχονται τις προσφορές του κόσμου στα ειδικά καλάθια.

Η δράση συγκέντρωσης τροφίμων σύντομα θα επεκταθεί περαιτέρω με σκοπό να καλύπτονται οι ανάγκες των χωριών SOS κάθε μήνα.

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» όπου με τη συνδρομή του κόσμου έχουμε συγκεντρώσει από το 2012 περίπου 1,5 εκατομμύρια φάρμακα για τους ανασφάλιστους πολίτες.

Παράλληλα στο Νοσοκομείο Σωτηρία με την εθελοντική εργασία του προσωπικού περιθάλπονται δωρεάν ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς.

Με την περιβαλλοντική συνείδηση να είναι στο DNA του ΣΚΑΪ. «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον». Από την εκστρατεία για την απομάκρυνση των παράνομων λατομείων από την Πεντέλη μέχρι τους καθαρισμούς δασών, τις δεντροφυτεύσεις και τη συγκρότηση ομάδων δασοπροστασίας κάνουμε δράσεις για το περιβάλλον. 25 χρόνια τώρα έχουμε φυτέψει σε όλη την Ελλάδα περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δέντρα.

Συγκεντρώσαμε 95 τόνους απαραίτητων ειδών για τους πλημμυροπαθείς στη Σερβία και τη Βοσνία. και 600 τόνους ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων σε όσους είχαν ανάγκη για να αντεπεξέλθουν στη βαρυχειμωνιά του 2012. Δημιουργήσαμε ειδικό ιστότοπο όπου μέσα σε ένα χρόνο αναρτήθηκαν 800 βιογραφικά και προσφέρθηκαν 350 θέσεις εργασίας.
Στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Παιδεία» δώσαμε 400 υποτροφίες για φροντιστήριο σε παιδιά αδύνατων οικονομικά οικογενειών.

Ο Γενικός Διευθυντής ΣΚΑΪ Ιωάννης Σπανολιός δήλωσε : "Όσο μας χρειάζεται η κοινωνία θα είμαστε εδώ. Εύχομαι σύντομα να τελειώσει αυτή η δράση μας το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», διότι η δράση αυτή είναι συνυφασμένη με την οικονομική κρίση και με τα προβλήματα της κοινωνίας. Εύχομαι σύντομα να τελειώσει και να δούμε τα πράγματα να βελτιώνονται στην Ελλάδα."

Το δικό του μήνυμα εξέφρασε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος : "Μπορεί ο καθένας από εμάς να βοηθήσει για να αλλάξει η ζωή μας και δεύτερον ότι «Όλοι Μαζί Μπορούμε» όταν αγωνιζόμαστε με ειλικρίνεια να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Οι άνθρωποι που ήσαν εδώ σήμερα είναι οι άνθρωποι που κουράστηκαν και βοήθησαν και οι ευχές μας είναι να συνεχιστεί αυτός ο αγώνας, αυτή η προσπάθεια διότι οι ανάγκες δυστυχώς συνεχίζουν να είναι μεγάλες."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved