Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Οι όποιες προτάσεις γίνονταν δεν είχαν ενδιαφέρον»
Media

Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Οι όποιες προτάσεις γίνονταν δεν είχαν ενδιαφέρον»

Για την απουσία του από την τηλεόραση, την απόφαση του να επιστρέψει αλλά και τα νούμερα που σημειώνει η σειρά «Οι συμμαθητές» στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.


Λείψατε για τρία χρόνια σχεδόν από την τηλεόραση...

«Οι όποιες προτάσεις γίνονταν -γιατί δεν υπήρχαν και πολλές παραγωγές- δεν είχαν ενδιαφέρον κατά την ταπεινή μου άποψη. Ήρθε τώρα αυτό το σενάριο, το οποίο έχει αρχή, μέση και τέλος, έχει ένα εξαιρετικό φίλο για σκηνοθέτη, τον Βασίλη Θωμόπουλο, και ένα καστ με επίσης πολύ καλούς φίλους και συναδέλφους. Αυτό όλο μας κάνει να βάλουμε πλάτη για να πάνε τα πράγματα καλύτερα και να ξεκινήσουν οι ελληνικές παραγωγές, απ' τις οποίες ευτυχώς φέτος έχουμε αρκετές και καλές»
Και τα νούμερα είναι πολύ καλά για τη σειρά.
«Είναι. Βέβαια, εγώ τα νούμερα τα θεωρώ πολύ προβληματικά, γιατί, ως ηθοποιός, εισπράττω καθημερινά την αποδοχή του κόσμου κι εύχομαι να πάνε όλες οι σειρές καλά και να μην έχουμε τις προηγούμενες περιπέτειες, που κάποιοι συνάδελφοι δυσκολεύτηκαν να πάρουν τα λεφτά τους ή έχασαν μέρος της αμοιβής τους. Αυτά τα ρίσκα τα έχει η δουλειά και δεν θα έπρεπε να τα έχει», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved