«Traction»: Τι θα δείτε στο επεισόδιο του Σαββάτου;
Media

«Traction»: Τι θα δείτε στο επεισόδιο του Σαββάτου;

Το Σάββατο ένα ακόμα «Traction» έρχεται με πολλές εκπλήξεις.

Ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει μια ασυνήθιστη συγκριτική δοκιμή.

Στο Traction η εφευρετικότητα δε σταματάει ποτέ... Με ποιο μέσο ανεβαίνει κάποιος ταχύτερα την Πάρνηθα; Με το τελεφερίκ ή μήπως με κάτι άλλο;
Μία δοκιμή θα μας πείσει. Η Ινώ ανέβηκε με τελεφερίκ, για να "κοντραριστεί" με το Θανάση, ο οποίος θέλησε να την ξεπεράσει. Τελεφερίκ ή Ducati Multistrada 1200 λοιπόν;

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

VW Golf Sportvan
Ο Μάνος διαπιστώνει πως περιμένει δίδυμα, οπότε μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει το κατάλληλο όχημα για την κάλυψη των νέων του αναγκών. Στρέφεται λοιπόν στο Θωμά, ο οποίος του συστήνει μια διαφορετική έκδοση του VW Golf, το πολυμορφικό Sportvan, που προσφέρεται με τους γνωστούς κινητήρες TSI και TDI της γερμανικής εταιρείας.

Ελαστικό F1 Pirelli
Η Pirelli ανοίγει τις πόρτες της για να γνωρίσουμε τα ελαστικά που κατασκευάζει για τη Formula 1. Τεχνολογία αιχμής για χρήση στο πιο απαιτητικό και εντυπωσιακό πεδίο δοκιμών της μηχανοκίνησης, δηλαδή τις πίστες του Πρωταθλήματος Formula 1! Αυτό όμως έχει νόημα μόνο επειδή η τεχνολογία της F1 μεταφέρεται, κατά κάποιο τρόπο, στα αυτοκίνητα δρόμου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν τα ελαστικά της ιταλικής εταιρίας για τα σπορ μοντέλα τους.

Future Track 2025
Πώς θα είναι οι νταλίκες αλλά και οι οδηγοί τους το 2025; Η Mercedes μας ξεναγεί σε έναν νέο κόσμο που ανοίγεται, όπου τα δυσκολοδήγητα και άβολα αυτοκίνητα που έχουμε στο νου μας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι οδηγοί νταλίκας, θα εργάζονται σε ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο, άνετο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον, που δε θα διαφέρουν πολύ από το περιβάλλον εργασίας ενός μηχανικού υπολογιστών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved