Ναταλία Γερμανού: «Ξέρω πως η τηλεόραση είναι ένα μέσο που δεν σου κάνει απαραίτητα χάρες»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Ξέρω πως η τηλεόραση είναι ένα μέσο που δεν σου κάνει απαραίτητα χάρες»

Από την τελευταία συνέντευξη της Ναταλία Γερμανού ήταν φανερό πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση του E είναι και οι καλές οικονομικές απολαβές.

«Εντάξει, δεν ήταν και θηριώδεις. Ήταν κανονικές. Αυτές που είχα πέρσι και πρόπερσι. Δεν εκτοξεύτηκαν σε ύψη δυσθεώρητα, ούτε αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο Ε. Το κίνητρο ήταν πως οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα με έκαναν να νιώσω ασφαλής. Η πρόταση της εκπομπής που μου έκαναν ήταν πολύ δελεαστική και ωραία, γιατί το concept του Μη Χανόμαστε ήταν δική τους ιδέα. Και πρόκειται για ένα κανάλι ραγδαία αναπτυσσόμενο» τόνισε στο People.

-Είχες πρόταση από τον ΑΝΤ1 να είσαι στην κριτική επιτροπή του DWTS5;
«Όχι, δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Στον ΑΝΤ1 θα μπορούσα να παραμείνω γιατί είχα ένα συμβόλαιο που ήταν σε ισχύ και θα βλέπαμε αν θα υπήρχε κάτι να κάνω από Ιανουάριο και μετά. Τελικά, αποφασίσαμε κοινή συναινέσει, τρυφερά και γλυκά, να λύσουμε τη συνεργασία μας και να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα άλλο κανάλι. Ο ΑΝΤ1, ούτως ή άλλως, αυτή τη στιγμή έχει πολλούς παρουσιαστές, και πολύ καλούς παρουσιαστές.»

-Ένιωσες πως το Η Γερμανού Ξανάρχεται δεν πήρε το χρόνο του για να εδραιωθεί; Πολλές εκπομπές την πρώτη τους χρονιά ψάχνουν τα πατήματά τους και μετά εκτινάσσονται.
«Έχω μέσα μου γονίδια τηλεοπτικού ανθρώπου, ξέρω πως η τηλεόραση είναι ένα μέσο που δεν σου κάνει απαραίτητα χάρες. Έτσι, έχω μάθει να μην γκρινιάζω και να μην περιμένω να μου κάνουν χατίρια του τύπου να «σε δοκιμάσουμε και δεύτερη σεζόν, μήπως πας καλύτερα». Μπορεί, αν συνεχιζόταν δεύτερη χρονιά, να πήγαινε καλύτερα, αλλά μπορεί και να μην πήγαινε. Δεν μπορούσα να υποσχεθώ κάτι τέτοιο στο κανάλι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved