Media

Γιαννόπουλος: «Λένε ψέματα αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την σειρά «Το σόι σου» που πρωταγωνιστεί αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε παρακολουθούμε μέσα από το σίριαλ «Το σόι σου».
«Μια ευτυχισμένη συγκυρία φέτος για μένα, με τη σειρά που παίζω στον Alpha. Αρέσει στον κόσμο και από την εμπειρία μου στην τηλεόραση, τα νού¬μερα που κάνει είναι 35%, πηγαίνει σχεδόν πρώ¬το. Το αντιμετωπίζω όταν βγαίνω έξω και βλέπω τον κόσμο στο πεζοδρόμιο από αυτά που μου λέει. Εκεί βλέπουμε αν κάνει επιτυχία. Είναι κριτήριο τα σχόλια του κόσμου».
Σε ενδιαφέρει η τηλεθέαση;
«Λένε ψέματα αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα. Νούμερα σημαίνει ότι το βλέπει κόσμος, και όσο περισσότερο το βλέπει, τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι. Υπάρχουν συνάδελφοι που προσβάλλουν τον εαυτό τους, λέγοντας ότι κάνουν τηλεόραση μόνο για οικονομικούς λόγους, δηλαδή ότι η τηλεόραση δεν είναι καλό πράγμα. Όπως αντιμετώπισα τον Οικονομίδη, που θεωρείται πρωτοκλασάτος και πήγαμε στο διεθνές φεστιβάλ του Βερολίνου, έτσι αντιμετώπισα και ένα ρόλο που ήταν στον "Έρωτα" ή στο σίριαλ "Παράλληλοι δρόμοι" Αντιμετωπίζω με σοβαρότητα την τηλεόραση. Με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν ξυπνάω με την έννοια αυτή το πρωί, χαλαρά. Ο Ζαπατίνας, ο σκηνοθέτης μας, έχει να κουμαντάρει μια μεγάλη ομάδα και με ένα μαγικό τρόπο ισορροπεί τα πράγματα».

Πηγή: Λοιπόν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved