Ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να δημιουργήσει την dream team της τηλεόρασης!
Media

Ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να δημιουργήσει την dream team της τηλεόρασης!

Την dream team των media επιχειρεί να αποκτήσει ο ΑΝΤ1 σε μια επεκτατική πολιτική χωρίς φραγμούς.

Στόχος του να συσπειρώσει τους καλύτερους και να φτιάξει τη δική του... Εθνική Ελλάδος της ελληνικής τηλεόρασης. Οι βλέψεις του καναλιού δεν περιορίζονται σε δυνατά στελέχη αντίπαλων καναλιών, αλλά και σε δημιουργούς, ηθοποιούς και σεναριογράφους. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει αναλάβει ο CEO του Ομίλου ΑΝΤ1, Πίτερ Σμιθ, ο οποίος, σύμφωνα με τη real, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με ανθρώπους της τηλεόρασης, οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται σε αντίπαλα κανάλια. Στο «κυνήγι» αυτό τον βοηθούν και άλλα στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1, με καλύτερη γνώση και εξοικείωση του εγχώριου τηλεοπτικού γίγνεσθαι, όπως ο επικεφαλής της ANTS productions Πέτρος Μπούτος, ο οποίος, έχοντας διατελέσει για σειρά ετών διευθυντής προγράμματος στο Mega, λειτουργεί ως «γέφυρα» προσέγγισης προσώπων της τηλεοπτικής αγοράς.
Ένα από αυτά είναι ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε πρόσφατα με τον Πέτρο Μπούτο. Η συνάντηση κινήθηκε σε αναγνωριστικό/διερευνητικό επίπεδο, καθώς, ως γνωστόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτή την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του σειρά για το Mega «Εθνική Ελλάδος», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιανουαρίου. Από την πλευρά των στελεχών του ΑΝΤ1, πάντως, διατυπώθηκαν σαφείς νύξεις προς τον Γιώργο Καπουτζίδη για πιθανή συνεργασία στο -όχι και τόσο μακρινό- μέλλον.
Το πρώτο στίγμα της στρατηγικής συσπείρωσης των μεγαλύτερων ονομάτων δόθηκε όταν ο γενικός διευθυντής του ANT1 TV, Στρατής Λιαρέλης, στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος τόνισε ότι ο ΑΝΤ1 έχει τα δύο καλύτερα στελέχη των τελευταίων 20 χρόνων, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Πέτρο Μπούτο, «κλείνοντας το μάτι» για τη συνέχεια. Ο τρίτος που αναμένεται να ενταχθεί στην επονομαζόμενη «dream team» του ΑΝΤ1 είναι ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Αlpha. Από τον Ιανουάριο, ο Τζώνη Καλημέρης θα ενταχθεί στον ΑΝΤ1 με ρόλο συμβούλου και με αυξημένα καθήκοντα στο περιεχόμενο, στη στρατηγική και το μείγμα του προγράμματος. Η επιχείρηση «επάνδρωσης» του καναλιού με την αφρόκρεμα της αγοράς ξεκίνησε και πλέον ουδείς μπορεί να προβλέψει μέχρι πού θα φτάσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved