Ναταλία Γερμανού: «Η τηλεόραση είναι ένας χώρος γεμάτος εκπλήξεις και αλλαγές»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Η τηλεόραση είναι ένας χώρος γεμάτος εκπλήξεις και αλλαγές»

Όταν τον Ιούνιο η Ναταλία Γερμανού έλεγε το τελευταίο αντίο στους τηλεθεατές, φανταζόταν ότι πέντε μήνες μετά θα βρισκόταν σε καινούργιο κανάλι, με καινούργια εκπομπή;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το φανταζόμουν, όμως τι θα ήταν η ζωή χωρίς εκπλήξεις; Από την άλλη, εγώ προσωπικά προτιμώ τη σταθερότητα, όμως, η τηλεόραση είναι ένας χώρος γεμάτος εκπλήξεις και αλλαγές. Καλά θα κάνουμε, όσοι δουλεύουμε σε αυτόν το χώρο, να προσαρμοζόμαστε και να πηγαίνουμε με τα νερά του...» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Μπορεί να λες ότι σου αρέσει η σταθερότητα, όμως τα τελευταία τρία χρόνια έχεις αλλάξει τρία κανάλια...
«Είναι κάτι που δεν το επέλεξα απαραιτήτως. Το μόνο που επέλεξα είναι το γεγονός ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο του «Μες στην καλή χαρά» τη στιγμή που έπρεπε. Όσον αφορά στον ΑΝΤ1 και τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας, ήταν μια κοινή απόφαση που, πήραμε με το κανάλι. Δεν κρύβεται από πίσω ούτε κάποια ίντριγκα ούτε πικρία ούτε κάποιο παρασκήνιο, όσο κι αν ψάξει κανείς. Μόνο το γεγονός ότι ίσως στον ΑΝΤ1 να υπάρχουν, περισσότεροι καλοί παρουσιαστές απ' όσο χώρο έχει το κανάλι να αξιοποιήσει και να τους διαθέσει. Δεν έχει πού να μας βάλει όλους. Από το να μείνω σε ένα σταθμό και να κάθομαι να πληρώνομαι με την προοπτική του να δούμε αν θα υπάρχει κάτι να κάνω από τον Ιανουάριο, προτίμησα να πάρω την ευκαιρία και το ρίσκο του να δοκιμάσω κάτι άλλο, σε ένα καινούργιο και ραγδαία αναπτυσσόμενο κανάλι, το Ε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved