Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν περιμένω την επόμενη πρόταση τηλεπαρουσίασης»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν περιμένω την επόμενη πρόταση τηλεπαρουσίασης»

Η Σμαράγδα Καρύδη παρουσιάζει το Celebrity game night στο Mega. Γιατί οι ηθοποιοί να παρουσιάζουν εκπομπές; Υπάρχει η πεποίθηση ότι την παρουσίαση πρέπει να την κάνουν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές.

«Μα οι δημοσιογράφοι κάνουν δημοσιογραφικές εκπομπές. Από την άλλη, οι παρουσιαστές τι ήταν πριν; Προτιμάτε δηλαδή, να παρουσιάζουν εκπομπές κάποιοι που δεν ήταν τίποτε, αρκεί να μην είναι ηθοποιοί; Άλλο οι δημοσιογραφικές εκπομπές, άλλο τα σόου ή τα παιχνίδια. Για να παρουσιάσεις ένα βραδινό σόου, πρέπει να είσαι εμφανίσιμος και να τα λες ωραία στην κάμερα. Δεν κάνεις δημοσιογραφία αυτή την ώρα. Ανέκαθεν οι ηθοποιοί παρουσίαζαν εκπομπές, ίσως γιατί έχουν οικειότητα με το μέσο» τόνισε στο Hello.

-Θα ήσουν αφοριστική αν σου πρότειναν καθημερινή εκπομπή;
«Με ρωτάνε τι θα παρουσίασω μετά το «Celebrity game night», αλλά δε θα παρουσιάσω κάτι, δεν έχω όνειρα παρουσιάστριας, ούτε είπα ότι από εδώ κι εμπρός είμαι ηθοποιός-παρουσιάστρια. Αν μου ξαναπροτείνουν κάτι ενδιαφέρον, ίσως το ξανασκεφτώ. Αλλά, δε μ' ενδιαφέρει το θέμα της παρουσίασης ούτε κι έχω καμιά δουλειά να παρουσιάσω πρωινό. Δεν περιμένω, λοιπόν, την επόμενη πρόταση τηλεπαρουσίασης. Μ' ενδιαφέρει τι θα κάνω στο θέατρο, στο σινεμά ή στα σίριαλ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved