Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν αποδέχομαι τον κακό ανταγωνισμό, τη ζήλια και το φθόνο»
Media

Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν αποδέχομαι τον κακό ανταγωνισμό, τη ζήλια και το φθόνο»

Η Εύα Αντωνοπούλου μιλάει επί παντός επιστητού επί... τηλεοπτικού εδάφους.

Από την υπερίσχυση του γυναικείου φύλου στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, το κατά πόσο έχουν ηλικία οι γυναίκες στην τηλεόραση μέχρι τις... παλιές καραβάνες στη μικρή οθόνη...

Θα μπορούσατε συγχρόνως με την παρουσίαση δελτίων να κάνετε και μία εκπομπή;

«Δεν θα έλεγα «όχι», γιατί και τα δύο συνδυάζονται. Σε αυτήν τη φάση, προτεραιότητά μου είναι τα δελτία ειδήσεων, αλλά δεν θα έλεγα «όχι» σε ένα ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής, πάντα σε συνδυασμό με τα δελτία. Θα μου άρεσε να κάνω μια εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, με τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας».

Πού νομίζετε πως οφείλεται το γεγονός ότι υπερισχύει το γυναικείο φύλο στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων;

«Αυτό είναι ευχάριστο, κατ' αρχάς. Πραγματικά, οι γυναίκες λάμπουν, ξεχωρίζουν και εξελίσσονται δυναμικά. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως είναι ένα τυχαίο γεγονός. Δεν πιστεύω πως οι γυναίκες έχουν κάτι περισσότερο ή οι άνδρες κάτι λιγότερο».

Παίζει ρόλο η ηλικία στην τηλεόραση; Πρόσφατα είχε τεθεί τέτοιο θέμα και μάλιστα στο στόχαστρο μπήκε η Ελλη Στάη...

«Στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία γενικότερα δεν υπάρχει ηλικία. Διαφωνώ με αυτές τις διακρίσεις, μου φαίνονται πάρα πολύ συντηρητικές. Θεωρώ την Ελλη Στάη μία από τις κορυφαίες δημοσιογράφους, είναι από τις πιο έμπειρες στο πολιτικό ρεπορτάζ, με άποψη και μεγάλη ικανότητα στην πολιτική ανάλυση».

Δεν είστε από τους ανθρώπους, δηλαδή, που θεωρούν πως πρέπει να φεύγουν οι παλιές «καραβάνες»;

«Όχι, δεν αποδέχομαι τον κακό ανταγωνισμό, τη ζήλια και το φθόνο. Πραγματικά, αυτές τις συμπεριφορές απλά τις αγνοώ. Στο εξωτερικό, στα μεγάλα κανάλια, όπως το BBC και το CNN, παίρνουν σύνταξη μπροστά στο γυαλί. Αν είσαι καλός δημοσιογράφος και έχεις εμπειρία, θα έχεις να προσφέρεις».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved