Join Us με… πολλές εκπλήξεις
Media

Join Us με… πολλές εκπλήξεις

Αυτό το Σάββατο, η Μαρία Γεωργιάδου κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς και μιλάει για τα σενάριά της στην τηλεόραση, τη ζωή της, το διαζύγιο και το γιο της που έφυγε στην Αμερική.

Ο Γιάννης φτιάχνει ένα ενδιαφέρον σάντουιτς με θράψαλα και μια τέλεια τάρτα σοκολάτας με τζίντζερ. Η Εμμανουέλα μαγειρεύει σπιτικό χοιρινό σουβλάκι και η Άννα μας συμβουλεύει πως να ντυθούμε για το πρώτο ραντεβού. Δείχνουμε aqua yoga για εγκύους με τη Μυρτώ, διαβάζουμε βιβλία με την Αλεξάνδρα Τσόλκα. Μαθαίνουμε πως να συνδυάσουμε το παλτό μας και κάνουμε γυμναστική πάνω σε ένα παγκάκι. Η Νίκη μας δίνει χρήσιμα tips για να έχουμε πάντα γερά νύχια ενώ για το τέλος, ο Κώστας Αποστολάκης μας κερνάει ένα κοκτέιλ φτιαγμένο από τα χεράκια του.
Την Κυριακή, η Αριάνα Χάφινγκτον, η 52η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο, μας λέει πως μπορούμε να δούμε τη ζωή αλλιώς ενώ η Ηρώ Μανέ εξηγεί στη Νάνσυ γιατί την "κυνηγούν" ακόμα τα "εγκλήματα". Ο αστρολόγος, Γιώργος Πανόπουλος, μιλάει στο Θανάση και κάνει διαφορετικές αστρολογικές προβλέψεις. Ο Γιάννης μαγειρεύει σαλάτα με κοτόπουλο και ψητή κολοκύθα κι ένα λαχταριστό cheesecake ενώ η Εμμανουέλα δείχνει εύκολες ατομικές τυρόπιτες με ανθότυρο, κανέλα και μέλι. Η Σόφη Πασχάλη κάνει μαζί μας διατάσεις και ασκήσεις για αποθεραπεία ενώ η Μαρία μας εξηγεί βήμα βήμα πως να κάνουμε σωστά μπάνιο στο μωρό μας. Η shoprano- Xρυσιάννα μας δίνει ιδέες για το πως να φορέσουμε το αμάνικο δερμάτινο jacket μας ενώ στο τέλος, συναντήσαμε τυχαία στην Πλάκα την Τάμτα και με την ευκαιρία, της κάναμε 33 ερωτήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved