Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το να ψάχνεται κανείς σημαίνει πως δεν εφησυχάζει»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το να ψάχνεται κανείς σημαίνει πως δεν εφησυχάζει»

Επειδή είχε ακουστεί έντονα πως o Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ήθελε να είναι στο πρωινό του Mega, τουλάχιστον σε καθημερινή βάση, δεν φοβήθηκε μήπως κάποιοι του καταλογίσουν ότι άλλα λέει και άλλα κάνει;

«Πρώτον, το κανάλι δεν ήθελε να είμαι στο πρωινό και μάλιστα όταν μου ανακοινώθηκε μου είχε κακοφανεί. Στη συνέχεια, όταν πέρασα το πρώτο σοκ που μου προκάλεσε η τηλεματαιοδοξία μου, σκέφτηκα πως έπειτα από έξι συνεχόμενα χρόνια που βρισκόμουν κάθε μέρα στη πρωινή ζώνη, κατάλαβα πως είχαν δίκιο. Έπρεπε να προχωρήσω παρακάτω. Γι' αυτό και στη συνέχεια, όταν τελικά μου ζήτησαν να είμαι και φέτος μαζί με τον Μάρκο, είπα ότι δεν θέλω να είμαι καθημερινά για να μπορώ να κάνω και κάποια διαφορετικά πράγματα, όπως η αποστολή για παράδειγμα στα Κύθηρα, αλλά και το «Ουγκατσάλεντζ» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τελικά βέβαια σε βλέπουμε κάθε μέρα στο πλατό...«Ναι, γιατί μπορώ να κάνω τελικά και κάποια άλλα, διαφορετικά πράγματα και να νιώθω πως δοκιμάζομαι και εξελίσσομαι, αλλά και να περνάμε καλά και με τον Μάρκο.»

-Πάντως, η εκπομπή δείχνει να μην έχει βρει την τηλεοπτική της ταυτότητα. Φαίνεται πως το ψάχνετε ακόμα...
«Κοίτα, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν το ψάχνουμε. Όμως, γιατί αυτό να είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό; Το να ψάχνεται κανείς σημαίνει πως δεν εφησυχάζει. Σημαίνει πως θέλει να γίνεται διαρκώς καλύτερος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved