Από τις πίστες στην τηλεόραση η Λίτσα Γιαγκούση
Media

Από τις πίστες στην τηλεόραση η Λίτσα Γιαγκούση

Γκεστ εμφάνιση σε πολύ γνωστή κωμική τηλεοπτική σειρά θα κάνει τις επόμενες ημέρες η Λίτσα Γιαγκούση.

Πρώτη φορά η τραγουδίστρια αφήνει τις πίστες για να υποδυθεί τον εαυτό της στο σίριαλ του Mega Κύπρου «Την τύχη μου μέσα».


«Η πρόταση μου έγινε πριν από ένα μήνα από την παραγωγή και χωρίς δεύτερη σκέψη είπα "ναι". Είχα άγχος βέβαια για τα λόγια του ρόλου! Τα κατάφερα όμως. Υστερα από δύο τρεις πρόβες και δύο λήψεις όλα πήγαν κατ' ευχήν» λέει η Λίτσα σε καθημερινή εφημερίδα. «Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη Πέμπτη και συνέπεσε με την ολιγοήμερη παραμονή μου στην Κύπρο, λόγων έκτακτων εμφανίσεων σε κέντρο διασκέδασης της Λευκωσίας και μιας τηλεοπτικής συνέντευξης»
Βάσει σεναρίου, η Λίτσα Γιαγκούση υποδύεται τον εαυτό της. Πηγαίνει στην καντίνα της Πόπης που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο της να αγοράσει ένα σάντουιτς. Οι δύο ιδιοκτήτριες την αναγνωρίζουν και οι ερωτήσεις τους πέφτουν βροχή. «Αρχίζει μια κουβέντα περί προσωπικών σχέσεων. Καταλήγουμε να ανταλλάσσουμε συμβουλές για το πώς κρατάς έναν άντρα, μέχρι τη στιγμή που η μία (Αννα Μονογιού) μου εκμυστηρεύεται πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια και ξεκινά τα... άσματα. Ήταν πολύ χαριτωμένη σκηνή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved