Η Μπέττυ Μαγγίρα απόψε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Media

Η Μπέττυ Μαγγίρα απόψε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

«Μουρμούρα». Μια γλώσσα που μάθαμε να την μιλάμε άπταιστα την περυσινή χρονιά. Τα μαθήματα ξαναρχίζουν πιο εντατικά από ποτέ. Πάντα κατ' οίκον. Και πάντα σε ολιγάριθμα τμήματα, των δύο. Αυστηρά.


Απροσδόκητες εξελίξεις, μυστικά που αποκαλύπτονται, πρόσωπα απ' το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στη ζωή των ηρώων μας, θα ταράξουν την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη των τριών ζευγαριών.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου, στις 21:00...

Μία πανέμορφη αστυνομικός συλλαμβάνει τον Ηλία για κάτι που δεν έκανε. Σύντομα όμως, ο Ηλίας ανακαλύπτει έκπληκτος πως δεν πρόκειται για αστυνομικό μα για stripper που ήρθε σε λάθος διεύθυνση. Σίγουρος πως η Μαρίνα δεν πρόκειται να πιστέψει πως όλα είναι μια τρελή παρεξήγηση, ο Ηλίας στήνει ένα ακόμα πιο τρελό παραμύθι.
Κάποια νυχτερινά τηλεφωνήματα με απόκρυψη εξάπτουν την περιέργεια της Βούλας και μεγαλώνουν την ανησυχία του Μηνά σχετικά με το τι τον περιμένει αν η περιέργεια αυξάνεται με τα χρόνια που περνάνε... Από την άλλη, η Βούλα εκμεταλλεύεται την απροσεξία του, για να του εκμαιεύσει δολίως τη συγκατάθεση του για το επόμενο ταξίδι τους στην Τουρκία...
Η Βάσω κάνει παράπονα στον Χάρη πως δεν επικοινωνούν και χωρίς επικοινωνία, δεν προχωράει η σχέση. Ο Χάρης βαριέται τις κουβέντες για την σχέση κι η Βάσω αποφασίζει να του κόψει το σεξ για δυο βδομάδες για να τον αναγκάσει να μιλήσουν.
Guest: Μπέττυ Μαγγίρα (Τζέσικα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved