Τσιμιτσέλης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω μία εκπομπή μόνο για τα χρήματα»
Media

Τσιμιτσέλης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω μία εκπομπή μόνο για τα χρήματα»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην Κύπρο παρουσίαζε ένα τηλεπαιχνίδι και σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε γιατί στην Ελλάδα απέρριπτε προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής.

Ξέρω ότι κατά καιρούς σου έχουν γίνει προτάσεις και στην Ελλάδα για να παρουσιάσεις εκπομπές, ακόμη και τηλεπαιχνίδια, αλλά τελικά τις έχεις αρνηθεί. Γιατί;

«Γιατί δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου μέσα στα συγκεκριμένα projects που μου ζήτησαν να παρουσιάσω. Θα αναλάμβανα αυτή την ευθύνη, μόνο αν επρόκειτο για ένα concept που θα μου έλεγε κάτι και θα αισθανόμουν ότι θα περνούσα καλά! Δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω μία εκπομπή μόνο και μόνο για τα χρήματα! Γι' αυτό έκανα το "παίζουμε κυπριακά" στο ΡΙΚ, επειδή κατά πρώτο και κύριο λόγο, μου άρεσε πολύ».

Το «Παίζουμε Κυπριακά», στα τρία χρόνια προβολής του στο ΡΙΚ, ήταν στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τις θεαματικότητες. Γιατί τελικά δεν συνεχίστηκε;
«Το παιχνίδι αυτό, που αφορούσε στην κυπριακή παράδοση, ξεκίνησε ως πείραμα και πέτυχε! Αυτός ήταν και ο λόγος που προβλήθηκε τρεις σεζόν. Αλλά πιστεύω ότι αν συνεχιζόταν και τέταρτη χρονιά, κάπου θα το τραβούσαμε από τα μαλλιά. Θεωρήσαμε, λοιπόν, τόσο το κανάλι, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές, ότι έκλεισε ο κύκλος του γι' αυτό και φέτος δεν θα προβληθεί. Είναι ωραίο κάτι να σταματάει πριν φθαρεί».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved