Χατζηβασιλείου: «Η εκπομπή βασίζεται στην αλήθεια και αυτή είναι μια βασική συντεταγμένη της επιτυχίας»
Media

Χατζηβασιλείου: «Η εκπομπή βασίζεται στην αλήθεια και αυτή είναι μια βασική συντεταγμένη της επιτυχίας»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της εξήγησε τι κάνει την εκπομπή «Πάμε πακέτο» διαχρονική».

Τι κάνει το «Πακέτο» διαχρονικό;

«Η ανάγκη του ανθρώπου να εκφραστεί και να νιώσει είναι το πρώτο στοιχείο και το άλλο είναι το στοιχείο της αλήθειας, που εκτιμάται πολύ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να 'χει και τόση διάρκεια. Ξέρεις, με ρωτούν διάφοροι ακόμη και σήμερα αν όλα αυτά που βγάζουμε στον αέρα είναι αληθινά. Μα αν υπήρχε έστω και ένα ψεύτικο τόσα χρόνια δεν θα είχε βγει στην επιφάνεια, δεν θα είχε γίνει βούκινο; Όλα είναι σενάρια της ζωής γι' αυτό και είναι τόσο γοητευτικά, αν θέλεις. Η εκπομπή βασίζεται στην αλήθεια και αυτή είναι μια βασική συντεταγμένη της επιτυχίας».

Σε προσωπικό επίπεδο τι έχεις αποκομίσει από τη δουλειά στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια; Είναι μια καλή δουλειά ή είναι μια «βρόμικη» δουλειά;

«Σίγουρα είναι μια δουλειά με γοητεία και επίσης είναι βρόμικη γι' αυτούς που την κάνουν βρόμικα. Είναι μια εξαιρετική δουλειά γι' αυτούς που την κάνουν καλά. Εγώ παίρνω πάρα πολλή ενέργεια μέσα από τη δουλειά μου, παίρνω πολλή αγάπη από το κοινό μου, αυτό που δίνω μου επιστρέφεται. Βάζω αγάπη και παίρνω αγάπη, βάζω αλήθεια και παίρνω αλήθεια. Είμαι πολύ χαρούμενη που με αυτές τις συνθήκες δουλεύω σε αυτό τον χώρο, που ξέρω ότι δεν είναι οι συνήθεις. Όμως, είναι πολύ ενδιαφέρον να μπορέσεις τελικά να δημιουργήσεις τις δικές σου συνθήκες σε έναν χώρο που δομείται από διαφορετικά στοιχεία».

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved