Μαμαλάκης: «Εάν ο Αρχάγγελος μου χτυπήσει την πόρτα θα πω καλωσόρισες»
Media

Μαμαλάκης: «Εάν ο Αρχάγγελος μου χτυπήσει την πόρτα θα πω καλωσόρισες»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας, αν μετάνιωσε που δεν έκανε παιδιά και δεν δίστασε να πει πως δεν τον φοβίζει ο θάνατος.

Για το θάνατο της πρώτης γυναίκας του. Τι έκανε όταν συνειδητοποίησε ότι έµπαινε σε ένα δρόµο χωρίς επιστροφή;

"∆εν το συνειδητοποίησα ποτέ... Είναι µια νοοτροπία της ιατρικής της Ελλάδας όπου δεν σου λένε ποτέ την πλήρη αλήθεια. Και αυτό, για µένα, είναι λάθος. Ήλπιζα µέχρι τελευταία στιγµή. Και αν ήξερα, θα µπορούσα να έχω µια διαφορετική συµπεριφορά απέναντί της".
Τι θα άλλαζε εάν το γνώριζε;

"Συνειδητοποίησα, καιρό αργότερα, πως στην αγωνία µας να σώσουµε έναν άνθρωπο, τον κάνουµε να υποφέρει ακόµα περισσότερο. Αυτές οι θεραπείες είναι τροµερά οδυνηρές. Θα προτιµούσα να την άφηνα να ηρεµήσει λιγάκι, να φύγει ήσυχη".
Μετανιώνετε σήμερα που δεν κάνατε παιδιά;
"∆εν ήταν επιλογή µας... Ούτε της Στέλλας ούτε δική µου. Η τεχνολογία της γενετικής, την εποχή µας ήταν πολύ δύσκολη και πολύ οδυνηρή. Όταν καταλάβαµε τι σήµαινε αυτό, είπαµε να το αφήσουµε. Πέσαµε µε τα µούτρα στη δουλειά και το ξεχάσαµε. Αν κάναµε παιδί, σήµερα θα ήταν 30 χρόνων. Θα το ήθελα, θα µε στήριζε και µένα κάποιος αφότου έµεινα µόνος µου. Η Ντορίτα, η γυναίκα µου σήμερα, έχει 3 παιδιά και... παλεύω µαζί τους γιατί δεν ξέρω από παιδιά ούτε πώς είναι κάποιος πατέρας".
Σας φοβίζει ο θάνατος; Προετοιμάζεται κανείς για το τέλος κ. Μαµαλάκη; «Ο δικός µου θάνατος δεν µε φοβίζει καθόλου. Νομίζω ότι µε το μέσο όρο των ανθρώπων έχω ζήσει τόσο πολύ έντονα τη ζωή µου, έχω χαρεί, έχω κλάψει, έχω λυπηθεί, έχω δει 54 κράτη, έχω γνωρίσει ανθρώπους από παντού, έχω περάσει ζάχαρη. Είµαι γεµάτος. Γι' αυτό αν έρθει ο Αρχάγγελος να χτυπήσει την πόρτα δεν θα πω όχι. Θα πω καλωσόρισες» είπε στο κυπριακό site Like ο Μαμαλάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved