Mega: Πρώτο στην κάλυψη της ναυτικής τραγωδίας
Media

Mega: Πρώτο στην κάλυψη της ναυτικής τραγωδίας

Το MEGA πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στην μαραθώνια τηλεοπτική κάλυψη της γιγαντιαίας επιχείρησης διάσωσης των επιβατών του επιβατηγού-οχηματαγωγού

πλοίου «Norman Atlantic» την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014. Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού ήταν επί ποδός για σχεδόν 15 ώρες συνεχούς ροής ενημέρωσης, δίνοντας όλες τις πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Το MEGA πρωτοστάτησε στην κάλυψη της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε στην Αδριατική από νωρίς το πρωί της Κυριακής μέχρι και αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, σχεδόν χωρίς διακοπή.
Η πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη με διευρυμένη διάρκεια, από τις 06.57 μέχρι και τις 11.03, κράτησε ενήμερους τους τηλεθεατές, λεπτό προς λεπτό, για τις εξελίξεις στην τιτάνια σωστική επιχείρηση των επιβατών του πλοίου, με μαρτυρίες επιβατών αλλά και τις ανακοινώσεις των λιμενικών αρχών. Συγκεκριμένα, στα νεανικά κοινά (15-44) σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό 21,6% και στο σύνολο συγκέντρωσε ποσοστό 28,5%.
Από τις 11.08 μέχρι και τις 13.55, τη σκυτάλη της ενημέρωσης πήρε ο Αντώνης Φουρλής, με έκτακτο δελτίο ειδήσεων και όλες τις νεότερες εξελίξεις, επίσημες ανακοινώσεις και εκτιμήσεις για το συμβάν, σημειώνοντας ποσοστό 23,7%.
Ακολούθησε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού (13.58-14.55), με βασικό του θέμα την εξέλιξη της δραματικής διάσωσης, το οποίο σημείωσε ποσοστό 25,1%.
Η ροή των ειδήσεων για την ναυτική τραγωδία συνεχίστηκε από τις 15.23 μέχρι και τις 19.42 με έκτακτο δελτίο ειδήσεων, που σημείωσε ποσοστό 18,6%.
Ακολούθησε, το μεγαλύτερης διάρκειας κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Σωτήρη Δανέζη στην παρουσίαση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved