Καρρά: «Υπάρχουν στιγμές που έχω αισθανθεί ανταγωνισμό στο “Dancing”»
Media

Καρρά: «Υπάρχουν στιγμές που έχω αισθανθεί ανταγωνισμό στο “Dancing”»

Η Νικολέτα Καρρά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ποιους ξεχωρίζει στο «Dancing with the stars 5» και αποκάλυψε αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών.

Θεωρείς ότι η Μορφούλα κρίνεται με πιο αυστηρά κριτήρια από την κριτική επιτροπή;
«Έχω την εντύπωση ότι η κριτική επιτροπή βαθμολογεί τον κάθε διαγωνιζόμενο με βάση τα δικά του κριτήρια. Δεν βαθμολογεί συγκριτικά, αλλά τον καθένα βάσει των δυνατοτήτων του. Δεν ασχολούμαι πολύ με αυτό. Η Μορφούλα θα έπρεπε να παίρνει 10άρια γιατί είναι υπέροχη και είναι η δουλειά της».

Δεν είναι αδικία;
«Καθόλου και δεν με απασχολεί. Συμμετέχω όχι για να ανταγωνιστώ τους άλλους, αλλά γιατί αγαπώ τον χορό, μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από αυτόν. Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι, ούτε με συγκρίνω με τους άλλους συμμετέχοντες. Αποφεύγω να βλέπω τις πρόβες των άλλων για να μην μπω στη διαδικασία του ανταγωνισμού και της σύγκρισης. Ασχολούμαι μόνο με τη δική μου δουλειά. Με ενδιαφέρει να εξελίσσομαι και να είμαι καλύτερη κάθε βδομάδα».


Υπάρχει ανταγωνισμός;
«Ασφαλώς. Υπάρχουν στιγμές που τον έχω αισθανθεί. Και όσοι λειτουργούν έτσι, καλά κάνουν, εάν αυτό τους βοηθά να γίνονται καλύτεροι. Εμένα δεν με βοηθάει, με ρίχνει. Αν γίνω ανταγωνιστική, θα πάψω να το απολαμβάνω. Όταν μπαίνει ο ανταγωνισμός μέσα μου, αλλάζει ο στόχος και δεν περνάω καλά».


Ποιους ξεχωρίζεις για πιθανούς νικητές και γιατί;
«Η Μορφούλα Ντώνα είναι φαβορί γιατί από μόνη της είναι ξεχωριστή κατηγορία. Επίσης θεωρώ πως ο Χρηστοί Σπανός είναι εξαιρετικός χορευτής και τοποθετώ τη Νίκη Κάρτσωνα σε αυτούς που έχουν εξελιχθεί από την έναρξη του σόου».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved