Γιάννης Χατζηγεωργίου: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την «Έλλη»;
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την «Έλλη»;

Ο πρωταγωνιστής της σειρά «Ταμάμ», Γιάννης Χατζηγεωργίου, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκαλύπτει πως τελικά θα εξελιχθεί η σχέση του Τζεμ και της Έλλης και πώς αυτή θα προκαλέσει αντιδράσεις και προβλήματα στην οικογένεια.


Πόσο δύσκολο είναι για τον Τζεμ να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής του; «Είναι απίστευτα δύσκολο και τελείως έξω από τα νερά του, γιατί δεν έχει συνηθίσει το ευρωπαϊκό πρότυπο μέσα στο σπίτι του. Δεν έχει μάθει σε τόση ελευθερία όσον αφορά το θέμα των γυναικών στο σπίτι, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει πολύ μεγάλο το αίσθημα της κυριαρχίας, ειδικά στον δικό του χώρο. Έτσι, επειδή η Έλλη έχει τον ίδιο χαρακτήρα, είναι τα δύο πρόσωπα πού αλληλοσυγκρούονται άμεσα»


Την Έλλη ως τι την έχει αποδεχτεί; Ως αδερφή ή ως κάτι παραπάνω; «Την έχει αποδεχτεί στην καρδιά του. Το θέμα είναι ότι, επειδή το αίμα των νέων βράζει, αλλάζουν διαρκώς οι σκέψεις και τα δεδομένα τους, αλλά και επειδή μιλάμε για έφηβους που τώρα ζουν πιο έντονα και ερωτεύονται, σίγουρα θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα στη συνέχεια ανάμεσα τους»


Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τζεμ με την Έλλη;
«Θα εξελιχθεί όπως είναι το κυνήγι ανάμεσα στον σκύλο και τη γάτα. Δηλαδή, μια ο σκύλος θα την κυνηγάει, μια η γάτα θα έχει ανέβει πάνω στο δέντρο και θα του βγάζει νύχια άμεσα τους»


Θα υπάρξουν αντιδράσεις από το οικογενειακό τους περιβάλλον για τον δεσμό τους;
«Η οικογένεια, γενικά, δεν θέλει να το δεχτεί και δεν πιστεύω ότι θα το δεχτεί σαν γεγονός. Δεν γνωρίζω τι γίνεται, αλλά, από ό,τι αντιλαμβάνομαι, ένα τέτοιο ζευγάρι μέσα στο σπίτι ίσως είναι ό,τι πιο απρόβλεπτο και πιο άσχημο για τον Μετίν και τη Μυρτώ. Σίγουρα θα προκαλέσει τεράστιες εντάσεις», λέει στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved