Η Γωγώ Καρτσάνα ή αλλιώς Αλίνα στο «Σόι σου» μας συστήνεται…
Media

Η Γωγώ Καρτσάνα ή αλλιώς Αλίνα στο «Σόι σου» μας συστήνεται…

Νέα, ωραία και πολλά υποσχόμενη, η Γωγώ Καρτσάνα ή αλλιώς Αλίνα στο «Σόι σου». Εναλλακτική παρουσία στη σειρά, αρκετά εναλλακτική και ως άνθρωπος.

Οπως λέει και η ίδια:
«Ο δικός μου χαρακτήρας είναι αρκετά διαφορετικός από την Αλίνα, αν και έχουμε κοινό σημεία, όπως η γιόγκα, το ρείκι... Πιστεύω και εγώ στη θετική ή την αρνητική ενέργεια».
«Νομίζω ότι η παρουσία ενός τέτοιου ζευγαριού στη σειρά θα βοηθήσει τους μεγαλύτερους ανθρώπους να καταλάβουν τους νεότερους».


«Σίγουρα τα κοινά ενδιαφέροντα σε ένα ζευγάρι είναι σημαντικό κομμάτι, αλλά θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να επικοινωνούν, να έχει πίστη ο ένας στον άλλον και βαθιά αγάπη».


«Έτσι όπως είναι τα πράγματα, σε όποια δουλειά και να είσαι, τρέχεις από το πρωί ως το βράδυ. Δεν θεωρώ ότι το επάγγελμα το δικό μας είναι και τόσο ιδιαίτερο πια... Το δύσκολο ωράριο ενός ηθοποιού σίγουρα δυσκολεύει τη σχέση του με έναν σύντροφο με πιο σταθερό ωράριο. Όμως πάντα μπορείς να βρεις χρόνο να είσαι με τον άλλον».


«Φαντάζομαι διάφορα για το μέλλον μου. θέλω να κάνω καλές συνεργασίες, ωραίους ρόλους, που θα με κάνουν να γνωρίσω τον εαυτό μου καλύτερα και να εξελιχθώ και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός».


«Κανένας δεν θέλει να είναι μόνος του. Το πρόγραμμα μου όμως απλώνεται σε έναν μήνα από τώρα. Ότι πρόγραμμα κι αν έχω κάνει, δεν βγαίνει... αλλά σίγουρα θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο και παιδιά».
Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved