Η Έλλη από το «Ταμάμ» αποκαλύπτει τι θα γίνει με τον Τζεμ
Media

Η Έλλη από το «Ταμάμ» αποκαλύπτει τι θα γίνει με τον Τζεμ

Η Λίλα Μπακλέση σε συνέντευξή της μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά «Ταμάμ».

Τι είναι αυτό που ερωτεύεται στον Τζεμ;
«Νομίζω, η ευαισθησία που δεν περίμενε ότι έχει. Ο Τζεμ είναι σκληρός, άγριος, αδιάφορος, αλλά τελικά έχει μια πολύ ευαίσθητη πλευρά. Ο συνδυασμός αυτών νομίζω ότι την τραβάει. Ωστόσο, η σχέση τους θα έχει διακυμάνσεις».


Θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους γονείς τους γι' αυτή τη σχέση;
«Ναι, θα υπάρξουν αντιδράσεις, θα κάνουν αυτό που θέλουν οι ίδιοι, απλά στο τέλος θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και συνέπειες, για τις οποίες θα αδιαφορήσουν».


Εσύ, ως Λίλα, θα δεχόσουν την απόφαση της μητέρας σου να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο της και τα παιδιά του;
«Νομίζω, ναι. Το θέμα είναι πως στην προκειμένη περίπτωση αυτή η συγκατοίκηση έγινε άγαρμπα. Το να μη γνωρίζεις κάποιον σχεδόν καθόλου και μετά από μια εβδομάδα να μείνεις μαζί του δεν νομίζω ότι είναι και πολύ σωστό, θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνει πιο ομαλά. Σαν παιδί θα δυσκολευόμουν, εκτός αν ήταν μία ομαλή μετάβαση».

Αν εσύ ερωτευόσουν τον γιο του συντρόφου της μητέρας σου, θα δημιουργούσες σχέση μαζί του ή θα προσπαθούσες να «θάψεις» τα συναισθήματα σου;
«Αν μεγάλωνα με κάποιον σαν να ήμασταν αδέρφια, θα μου ήταν πολύ δύσκολο να νιώσω κάτι ερωτικό γι' αυτόν. Βέβαια, ποτέ μη λες "ποτέ". Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη θέση, οπότε δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Δεν μου φαίνεται λογικό, αλλά, αν συμβεί, συνέβη».


Θα δημιουργούσες δεσμό με έναν άνθρωπο που θα είχε άλλη θρησκεία;
«Με κάποιον φανατικό όχι, οποιαδήποτε θρησκεία και αν είχε. Με κάποιον όμως που απλά έχει μεγαλώσει διαφορετικά, δεν θα είχα πρόβλημα».

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved