Το Ταμάμ πίσω από τις κάμερες
Media

Το Ταμάμ πίσω από τις κάμερες

Όλο το καστ του «Ταμάμ» βρισκόταν από τα μαύρα μεσάνυχτα επί ποδός.

Πρώτα σε ένα γύρισμα «εκτός», σε φυσικούς χώρους δηλαδή, που άργησε λόγω ακριβώς αυτών των καιρικών συνθηκών, και στη συνέχεια «εντός». Για την ακρίβεια, στην οδό Σύρου, όπου σε κοινότοπο για τα αθηναϊκά πρότυπα, τεράστιο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη γυρίζεται η σειρά του ΑΝΤΙ, που τείνει να γίνει αγαπημένη συνήθεια... Ήταν όλοι εκεί. Ο
Τα κορίτσια είναι συνήθως εκείνα που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Γι' αυτό άλλωστε οι κυρίες που εργάζονται στον τομέα... μακιγιάζ - μαλλιά του τηλεοπτικού συνεργείου είναι αυτές που κυριολεκτικά δεν προλαβαίνουν, κυρίως όταν πρόκειται για διαφορετικές σκηνές που εναλλάσσονται. Μια ματιά στο πλάνο και... πάμε: πιστολάκια και τσιμπιδάκια στη «φαρέτρα» και η... κοτσίδα έτοιμη, ενώ τα χειλάκια, για να' δείχνουν ακόμα πιο «δροσερά», ζητούν λίγο λιπ γκλος παραπάνω. Πιο δίπλα μια ακόμα κυρία του συνεργείου επιδιορθώνει ένα κοστούμι, εκτελώντας χρέη ενδυματολόγου - μοδίστρας.
Λίλα και Τζωρτζίνα περιμένουν τη σειρά τους για να κάτσουν στην καρέκλα της ομορφιάς, ενώ πειράζει η μία την άλλη «παίζοντας» με τους χαρακτήρες που υποδύονται στη σειρά. Γελούν και σχολιάζουν, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας τους, μιλούν για την επόμενη σκηνή, αλλά και για το πόσο νωρίς ξύπνησαν ή για το τι έφαγαν την προηγούμενη μέρα - άλλωστε πλησιάζει το μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό και μάλλον τα στομάχια γουργουρίζουν.
Φανταζόμαστε πως η ζωή ηθοποιού είναι εύκολη και γεμάτη μόνο με φλας, φώτα, κάμερες «πάμε» θα πρέπει μάλλον να το ξανασκεφτούμε... Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στεκόταν με το ζόρι στα πόδια του, μια και έπασχε από εποχική ίωση, χρειαζόταν όμως να βγάλει το μπουφάν και να παίξει με το φανελάκι, σαν να ήταν έξω καλοκαίρι και να είχε 35 βαθμούς. Την ίδια στιγμή, ο μικρός Αλέξανδρος Καραδήμας τριγυρνούσε, δαιμόνιος. Η Μαρία Λεκάκη ήταν μια αληθινή... οικοδέσποινα. Στο διάλειμμα για φαγητό ζητούσε ευγενικά να κάτσεις μαζί τους, ενώ ο Μανώλης Μαυροματάκης, γλυκός και πάντα χαμηλού προφίλ, κουβέντιαζε με τις συμπρωταγωνιστές του, μάλιστα ψηφώντας το κρύο.
Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved