Αθηνά Οικονομάκου: «Έφτασα να μη χαίρομαι αυτό που έκανα »
Media

Αθηνά Οικονομάκου: «Έφτασα να μη χαίρομαι αυτό που έκανα »

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας της ασταμάτητης δουλειάς που είχε λόγω της καθημερινής σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, δίνοντας και... εγχειρίδιο για το πώς μπορεί κανείς να ξεπεράσει μία ανάλογη κατάσταση.

Στη διαπίστωση ότι οι καθημερινές σειρές είναι μεγάλη 'τριβή', η ίδια σχολιάζει: «Πολύ μεγάλη! Ήταν «σχολείο» για μένα η «Ζωή της άλλης» και αργότερα τα «Κλεμμένα όνειρα». Τρία χρόνια πέρασα στην πρώτη και άλλα τρία στη δεύτερη και πάω για τον τέταρτο χρόνο, έστω και με πιο μικρή συμμετοχή. «Βούτηξα» στα βαθιά, χωρίς ανάσα, και άρχισα να κολυμπάω όσο πιο δυνατά μπορούσα για να τα βγάλω πέρα!».

Αυτό σε εξάντλησε; Είχα διαβάσει ότι ήσουν ένα βήμα πριν παρατήσεις το επάγγελμα, από την πολλή πίεση...

«Μου πέρασε από το μυαλό και βρέθηκα στο παρά ένα, αυτή είναι η αλήθεια. Έφτασα να μη χαίρομαι αυτό που έκανα, να μην το απολαμβάνω, να τρελαίνομαι από άγχος, να αρρωσταίνω και είπα: «Γιατί να το περνάω όλο αυτό;». Τότε αποφάσισα να πάρω αποστάσεις, να ανασάνω, να κάνω διακοπές, να δω τι πραγματικά θέλω. Το έκανα, χαλάρωσα, ηρέμησα και είμαι πολύ καλύτερα πια. Πρέπει να παίρνουμε όλοι τις αποστάσεις μας για να γίνονται όλα πιο καθαρά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved