Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είναι ωραία που δουλεύω με τον άνθρωπό μου»
Media

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είναι ωραία που δουλεύω με τον άνθρωπό μου»

Για την δουλειά της που την αγαπάει πάρα πολύ αλλά και για τις ωραίες στιγμές που περνάει εκεί τις οποίες μοιράζεται με τον σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό καθώς συνεργάζονται, μιλάει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η δημιουργός της εκπομπής join us παραδέχεται πως η δουλειά της όχι μόνο δεν της έχει στερήσει αλλά της έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες ενώ μιλάει και για τον ρόλο που παίζει η τύχη στη ζωή της.

Η πολλή δουλειά σού έχει στερήσει πράγματα από την προσωπική σου ζωή;

«Το αντίθετο, θα έλεγα. Και τον άνδρα μου από τη δουλειά τον γνώρισα. Και οι φίλοι μου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, είναι πώς να σου το πω... το alter ego μου. Οπότε όχι, δεν μπορώ να πω πως μου στερεί κάτι. Ισα-ίσα, μέσα από τη δουλειά και πάρα πολλούς ανθρώπους γνώρισα και πράγματα έκανα και ταξίδια πήγα. Υπήρχε περίοδος που πήγαινα στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη δύο φορές τον μήνα. Σε ποια άλλη δουλειά θα το έκανα αυτό; Τι να πω, ότι στερήθηκα»;

Είναι όλα τύχη;

«Δεν ξέρω, εγώ τις κάνω τις προσευχές μου. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν ξέρω πώς ακούγεται, αλλά είναι αλήθεια. Και μέχρι στιγμής νιώθω πως πάντα έρχεται ένα χέρι και με σώζει από κάτι. Έστω και στο παρά πέντε. Δεν το καταλαβαίνω την ώρα που συμβαίνει, αλλά έτσι είναι. Όμως δουλεύω και πολύ».

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπό σου;

«Ωραίο είναι. Όταν ξέρεις τι τραβάει ο άλλος από πρώτο χέρι κάθε ημέρα, ε, νομίζω δείχνεις κατανόηση. Δεν θα πεις «α, δεν θα πάμε σινεμά, γιατί μωρέ;» ή «δουλειά πάλι;». Σε εμάς δεν υπάρχει αυτό».

Όταν όμως υπάρχουν διαφωνίες πάνω στη δουλειά, ποιου η γνώμη υπερισχύει;

«Εγώ δεν δουλεύω έτσι. Δεν θα κάνω τίποτα αν δεν ρωτήσω τον Νάσο, τον Θανάση, την Κατερίνα, τη Ρωξάνη. Και για ό,τι κάνουν θα με ρωτήσουν και εκείνοι. Και θα τα βάλουμε κάτω λογικά και θα αποφασίσουμε. Έτσι δουλεύουμε. Οπότε δεν υπάρχει το αν θα γίνει το δικό μου ή το δικό σου. Εμείς το έχουμε «όλοι μαζί»».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved