Πασίγνωστος πρωταγωνιστής αποχωρεί από την τηλεόραση!
Media

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής αποχωρεί από την τηλεόραση!

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής αποχωρεί από την τηλεόραση! Άλλωστε, δεν έχει κρύψει και την πρόθεση του να μη δουλέψει στο μέλλον σε σειρές που το κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια δυο ώρες, γιατί αυτό σημαίνει συνήθως εξι μέρες την εβδομάδα στο πλατό και γυρίσματα που φτάνουν τις δεκαπέντε ώρες.

Κι αυτό πρακτικά σημαίνει πως υπάρχει ελάχιστος χρόνος για προσωπική ζωή και αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει.
«Θα κάνω ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές σειρές για κάποιο διάστημα, μιας και υπάρχουν κάποιες κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες θέλω να επικεντρωθώ. Δεν θέλω να απομακρυνθώ από το σινεμά και από το καλοκαίρι θα μπορέσω να αφοσιωθώ στα άλλα μου σχέδια» τόνισε ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου.
Μιλώντας για το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, είπε ότι «δεν πήρα κάποια ριζική απόφαση για το 2015. Όταν έχεις πατήσει τα 40, έχεις μια ιδέα τον τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα και αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια ελαττώματα μας, μαθαίνουμε να ζούμε μ' αυτά. Δεν μπορώ να πω ότι πήρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Όμως, όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι η υγεία μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να προσέχουμε και τον εαυτό μας και την υγεία μας. Το να τρέχεις συνέχεια για τη δουλειά δεν είναι εξίσου σημαντικό με τη ζωή σου. ούτε και με τους ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Αυτό το καταλαβαίνω ολοένα και περισσότερο με την κάθε μέρα που περνάει. Το 2015 θα δίνω περισσότερη βάση σ' αυτό».

Πηγή: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved