Αυτός είναι ο λόγος που η Ειρήνη Χειρδάρη είναι εκτός τηλεόρασης
Media

Αυτός είναι ο λόγος που η Ειρήνη Χειρδάρη είναι εκτός τηλεόρασης

Αυτός είναι ο λόγος που η Ειρήνη Χειρδάρη είναι εκτός τηλεόρασης!

«Για να είμαι με τον Νίκο, τον σημερινό μου σύντροφο» απάντησε στο Πρώτο Θέμα η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ειδικεύεται σε θέματα σεξ.
-Γιατί ζεις μόνιμα στην Κέρκυρα; Δεν είσαι λίγο απομακρυσμένη από τη ζωή στην πόλη και το κοινωνικό γίγνεσθαι;
«Ερωτεύτηκα και έμεινα. Δεν έχω βέβαια καθόλου κοινωνική ζωή στο νησί, ωστόσο είμαι κάθε μήνα στην Αθήνα για δουλειές, οπότε βλέπω τους φίλους μου.»
-Στις σχέσεις σου είσαι γυναίκα που ζει με πάθος ή με λογική;
«Έχω μια δική μου λογική. Αυτή μου έχει ξεκαθαρίσει ότι μόνο ικανοποίηση μπορεί να μου δώσει το γεγονός ότι ασχολούμαι με κάτι που αγαπώ. Αλλά «ευτυχία»; Την ευτυχία μόνο οι άνθρωποι μπορούν να μου τη δώσουν και εννοείται τα έχω παρατήσει όλα για κάποιον που αγαπώ. Για τον πρώην άντρα μου, θυμάμαι, αρνήθηκα την καλύτερη επαγγελματική πρόταση που μου έγινε ποτέ μέχρι σήμερα, η οποία θα καθόριζε όλη τη μετέπειτα πορεία μου, γιατί είχε πάθει νοσταλγία, του έλειπε η χώρα του και δεν άντεχα να βλέπω θλιμμένο το βλέμμα του. Δεν του είπα καν για την πρόταση, απλώς δεν υπέγραψα, τα μαζέψαμε και φύγαμε. Στη ζωή μου έχω μετανιώσει μόνο για τις φορές που δεν ήμουν συνεπής με το συναίσθημα μου. Για τίποτε άλλο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved