Μαριέλλα Σαββίδου: «Χωρίς εντατικές προπονήσεις δεν θα μπορούσαμε να μπούμε για γύρισμα»
Media

Μαριέλλα Σαββίδου: «Χωρίς εντατικές προπονήσεις δεν θα μπορούσαμε να μπούμε για γύρισμα»

Η Μαριέλλα Σαββίδου πρωταγωνιστεί στην σειρά «Εθνική Ελλάδος». Η ίδια πιστεύει ότι ο ρόλος της είναι επαναστάτρια με αιτία;

«Ετσι πιστεύει. Αποφασίζει να διεκδικήσει στην κοινωνία την θέση που πιστεύει πως της ανήκει. Αυτή η αντισυμβατικότητά της με γοητεύει!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Η πρώτη επαφή με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια πως ήταν; Ολοι γνωρίζονταν μεταξύ τους εκτός από σένα, αυτό λειτούργησε κάπως περίεργα;
«Οχι, όχι, όλα πήγαν τέλεια από την πρώτη στιγμή.Τα κορίτσια και όλοι οι συντελεστές της «Εθνικής Ελλάδος» με αγκάλισαν με ένα μεγάλο χαμόγελο και με πολλή ζεστασιά.»
-Στην πρώτη σας γνωριμία υπήρξε αμηχανία;
«Μπα, πού να προλάβουμε να νιώσουμε αμηχανία; Γνωριστήκαμε σε ένα γήπεδο κέρλινγκ για προπόνηση, οπότε όλων μας το άγχος ήταν να μη σπάσουμε κανένα πόδι και κανένα χέρι (γέλια). Δηλαδή, ο πάγος έλιωσε τον πάγο!»
-Εκτός από το διάβασμα, τις πρόβες και τα γυρίσματα είχατε και προπονήσεις;
«Χωρίς εντατικές προπονήσεις δεν θα μπορούσαμε να μπούμε για γύρισμα. Υποτίθεται πως αυτές οι γυναίκες θα κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Αυτό λοιπόν έπρεπε να βγει προς τα έξω με πειστικό τρόπο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved