«Πρωινή Ενημέρωση Alpha»: Τι θα δούμε στην εκπομπή του Σαββάτου;
Media

«Πρωινή Ενημέρωση Alpha»: Τι θα δούμε στην εκπομπή του Σαββάτου;

Παραμονή των εκλογών η «Πρωινή Ενημέρωση Alpha» με τον Σπύρο Χαριτάτο, θα ενημερώσεις για όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Οδηγίες για το πώς ψηφίζουμε, για τους ετεροδημότες και για τους σταυρούς προτίμησης. Τι πρέπει να προσέξουμε για να μην ακυρωθεί το ψηφοδέλτιο μας.

Η επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία μετά τις εκλογές. Η διαπραγμάτευση με την Τρόικα, το μνημόνιο και το χρέος, στο μικροσκόπιο ακαδημαϊκών και οικονομικών αναλυτών από το εξωτερικό. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση σε ασφαλιστικό και εργασιακά.

Δείτε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την απόφαση να επιστρέψουν οι βουλευτές τον μισθό του Ιανουαρίου που τους είχε καταβληθεί προκαταβολικά λίγο πριν από τη διάλυση της Βουλής.

Αποκλειστικές εικόνες από την σύλληψη δουλεμπόρων και μεταναστών. Κραυγή αγωνίας από τους ακρίτες μας.

Ακόμη, οι ηθοποιοί Γεράσιμος Γεννατάς και Διογένης Δασκάλου σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν με το δικό τους τρόπο. Ενώ, στις «9:05» συζητάμε με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο και Οδυσσέα Ιωάννου, περιμένοντας το τρένο στον σταθμό όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες και συναισθήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved