Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Γιώργο Καραγκούνη
Media

Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Γιώργο Καραγκούνη

Ο Κώστας Στεφανής, υποδέχεται τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Γιώργο Καραγκούνη στο "Traction" το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

O αγαπημένος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου οδηγεί ένα νέο μοντέλο Mercedes C-Class και περνά ευχάριστα , αφού άλλωστε η σχέση του Γιώργου Καραγκούνη με το «Traction» είναι γνωστή και πολυετής.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Seat Leon FR
Ποιος είπε πως οι επιδόσεις δεν μπορούν να συνδυαστούν με την οικονομία; Το νέο Leon FR με τον δίλιτρο κινητήρα diesel ΤDI και τους 184 ίππους καταναλώνει μόλις 4,2 λίτρα/100 χλμ.

Mad Mike Drift
Τι συμβαίνει όταν η τρέλα πάει στα βουνά και μάλιστα ντριφτάροντας; Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι κάτι εντυπωσιακό, μοναδικό και ιδιαίτερα θεαματικό, που μας προσφέρει με γενναιοδωρία ο Νεοζηλανδός Mad Mike.

Yamaha Tracer
Το TDM της Yamaha ολοκλήρωσε τη θητεία του και παραδίδει τη σκυτάλη. Όχι σε κάποιο νέο TDM, αλλά στο ολόφρεσκο MT09 Tracer. Έναν "ιχνηλάτη" που ανοίγει νέους δρόμους συνδυάζοντας τη ζωντάνια του ΜΤ09 με την πολυχρηστικότητα του TDM αλλά και έντονες sport διαθέσεις. Στην Ελλάδα έρχεται περί τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά το Traction είχε μια πρώτη γνωριμία μαζί του στη Malaga της Ισπανίας, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved