«1000 μίλια γεύσεις»: Το γευστικό οδοιπορικό στο Βελιγράδι
Media

«1000 μίλια γεύσεις»: Το γευστικό οδοιπορικό στο Βελιγράδι

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις», ολοκληρώνουν το γευστικό οδοιπορικό τους στο Βελιγράδι, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Συνεχίζοντας τις περιπλανήσεις του στην πόλη, ο Βαγγέλης συναντά δύο φίλους που έστησαν το Rusmir, το πιο πετυχημένο στέκι με ψητά κρέατα και χειροποίητα λουκάνικα. Στη συνέχεια επιβιβάζεται σε ένα μεσαιωνικό πλοίο για μία μοναδική βόλτα στον Δούναβη και σταματά στις όχθες του για να δοκιμάσει τις σπεσιαλιτέ του Saran που είναι το πιο διάσημο εστιατόριο ψαροφαγίας της πόλης.

Μπαίνει στο SuperMarket, ένα πολύ έξυπνο και μοντέρνο concept που προσφέρει τα πάντα: φαγητό, ποτό, μουσική, τέχνη, διακόσμηση και ρούχα. Δοκιμάζει ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς σε ένα από τα καλύτερα παγωτατζίδικα του κόσμου, το Moritz Eis. Μοιράζεται ήχους, εικόνες και γεύσεις από ένα κλασσικό κυριακάτικο γεύμα σε ένα από τα πιο παλιά και παραδοσιακά εστιατόρια, το Manjez και γνωρίζει και την μοντέρνα πλευρά της σέρβικης γαστρονομίας στο Mala Fabrica Ukusa.

Οι περιπλανήσεις στην πόλη μεταφέρουν πανέμορφες εικόνες από την καθημερινότητα μίας πόλης που έχει ζωή όλο το 24ωρο.
Για ακόμη μία φορά, ανθρώπινες ιστορίες φαγητού, ήχοι, γεύσεις και εικόνες που μαγεύουν, μπλέκονται σε ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved