Μάξιμος Μουμούρης: «Είχα μία εγγύηση ότι τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα έχουμε πει»
Media

Μάξιμος Μουμούρης: «Είχα μία εγγύηση ότι τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα έχουμε πει»

Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι το νέο πρόσωπο στην σειρά Κλεμμένα Όνειρα. Προσαρμόστηκε γρήγορα στα δεδομένα της σειράς, που είχε ήδη κάνει μία επιτυχημένη πορεία;

«Ναι, φυσικά. Η δουλειά μας είναι συγκεκριμένη. Όταν ξέρεις τι σημαίνει γύρισμα μπαίνεις μέσα και το κάνεις. Από τη μεριά μου, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, όπως φυσικά και ο καθένας στον τομέα του. Έτσι, θεωρώ ότι βγαίνουν και τα καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε στο Mytv.
-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» και να συμμετάσχεις στα «Κλεμμένα όνειρα»;
«Είχα μία εικόνα για τη σειρά από τους τρεις προηγούμενους κύκλους. Πέρα όμως από αυτό, ήταν και θέμα ανθρώπων. Γνώριζα πολύ καλά τους βασικούς συντελεστές του συνεργείου και της παραγωγής, με τους οποίους είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν. Είχα δηλαδή μία εγγύηση ότι τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα έχουμε πει από την αρχή.»
- Είναι η δεύτερη φορά -μετά το «Κάρμα» (2009-2010) στον ΑΝΤΙ- που συμμετέχεις σε καθημερινή σειρά. Ποια είναι η δυσκολία;
«Το καθημερινό σίριαλ είναι μεγάλο σχολείο. Πρέπει να είσαι έτοιμος και πολύ γρήγορος να διεκπεραιώσεις πράγματα με όση καλύτερη ποιότητα μπορείς. Ωστόσο, είτε δουλεύεις σε καθημερινή σειρά είτε σε εβδομαδιαία, ο χρόνος του γυρίσματος που δίνεται πλέον στους ηθοποιούς έχει μειωθεί πάρα πολύ. Οπότε οφείλεις και εσύ να προσαρμοστείς σε αυτό. Να είσαι έτοιμος τεχνικά, αλλά και υποκριτικά για να ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει και πώς να προσαρμοστείς. Για να έχεις εντέλει το υποκριτικό αποτέλεσμα που θέλεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved