Έλενα Ασημακοπούλου: Ο ρόλος της στα Κλεμμένα όνειρα
Media

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο ρόλος της στα Κλεμμένα όνειρα

Η Έλενα Ασημακοπούλου θα συμμετάσχει στα Κλεμμένα Όνειρα. Πως είναι δυνατόν μία γυναίκα σαν την ηρωίδα που ενσαρκώνει να καταπιέζεται καθημερινά από τον άντρα της αλλά να μην παίρνει απόφαση να τον χωρίσει;

«Ο λόγος που η Νιόβη υπομένει όλη αυτή την καταπίεση από τον σύζυγο της είναι γιατί τον αγαπάει πολύ, αλλά και λόγω μιας μικρής ανασφάλειας που έχει. Ο Γιώργος είναι πολύ μορφωμένος, καθηγητής κολεγίου, ενώ εκείνη προέρχεται από μια μικρομεσαία οικογένεια. Βέβαια, θέλει να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει πίσω, καθώς έχει κουραστεί, ωστόσο δεν το κάνει για να μην αντιμετωπίσει την οικογένεια της. Άλλωστε, για τους γονείς της, ο γάμος της ήταν λαχείο. Όλα αυτά τα υπομένει μέχρι ενός σημείου. Κάποια στιγμή λέει: «Τέλος, ως εδώ! θα κάνω ορισμένα πράγματα που θέλω...». Έτσι αναλαμβάνει το μπαράκι. Εκεί ο Λευτέρης, ο οποίος έχει καταλάβει τι περνάει, αρχικά τη βοηθάει επειδή τη λυπάται, όμως στην πορεία την ερωτεύεται» τόνισε στο Mytv.
-Ο Γιώργος θα αντιληφθεί ότι ο Λευτέρης τρέφει συναισθήματα για τη γυναίκα του;
«Μέχρι στιγμής ο Γιώργος δεν καταλαβαίνει ότι ο Λευτέρης είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Μόνο η Νιόβη το καταλαβαίνει και το κρύβει από τον Γιώργο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved