«Αν…»: Η πρώτη τηλεοπτική προβολή στον Alpha
Media

«Αν…»: Η πρώτη τηλεοπτική προβολή στον Alpha

Μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας να καθορίσει όλη μας τη διαδρομή; Αρκεί ένα λεπτό για να ανατραπεί η πορεία μιας ιστορίας; Στη ζωή γίνονται όλα τυχαία; Είναι ο έρωτας το αντίδοτο στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών; Η μοναξιά είναι «ελευθερία»;


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει τη δική του απάντηση μέσα από την ταινία «Αν...», ένα διαφορετικό love story, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 21:00, ο Alpha θα μεταδώσει σε Α' τηλεοπτική προβολή την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν...», την μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική επιτυχία των τελευταίων ετών.

Το «Αν...», το πρώτο κινηματογραφικό βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατέγραψε μια εντυπωσιακή πορεία κερδίζοντας το μεγάλο στοίχημα με το κοινό, τους κριτικούς και τις μεγάλες αίθουσες.
Η ταινία θριάμβευσε εισπρακτικά κατακτώντας τη 2η θέση στο ελληνικό box office του 2012 - 2013, πίσω από τη βρετανική κατασκοπευτική περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Skyfall».
Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, το «Αν...» κατάφερε να κόψει περισσότερα από 560.000 εισιτήρια, ενώ ενδεικτικό της μεγάλης του επιτυχίας είναι το γεγονός ότι έκανε ένα από τα καλύτερα ανοίγματα ελληνικής ταινίας των τελευταίων χρόνων, με 100.000 εισιτήρια κατά το πρώτο τετραήμερο της προβολής του. Παράλληλα, η ταινία προβλήθηκε στο πλαίσιο σημαντικών Φεστιβάλ σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες αλλά και σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Το «Αν...» φέρνει σε πρώτο πλάνο το τυχαίο, εκείνη τη στιγμή, εκείνη την απόφαση που μπορεί να δείξει μια νέα διαδρομή στη ζωή, αλλά και ένα νέο τρόπο σκέψης.
Η ίδια ιστορία καταγράφεται μέσα από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Ο χρόνος, τα πρόσωπα και τα γεγονότα ξετυλίγονται με κοινό παρανομαστή τον έρωτα.

ΑΘΗΝΑ - ΠΛΑΚΑ 2009

- Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα... Ένας έρωτας θα γεννηθεί στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών. Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει η οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Συγχωρείται η απιστία; Και πόσο ίδιες είναι οι εποχές στο θέμα του έρωτα;

- Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ του 2009 δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη. Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά. Η βασική διαφορά βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει.
Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»; Πόσο κοντά σου μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας και εσύ να μην τον βλέπεις; Θα γνωριστούν ποτέ ο Δημήτρης και η Χριστίνα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved