Αναδιώτης για τις φήμες του Σπίτι μου Σπιτάκι μου: «Ανησύχησα! Είναι η δουλειά μου, απ’ αυτό ζω»!
Media

Αναδιώτης για τις φήμες του Σπίτι μου Σπιτάκι μου: «Ανησύχησα! Είναι η δουλειά μου, απ’ αυτό ζω»!

Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν καλεσμένος στο Όλα Μπιπ και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα για το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και οι φήμες περί διακοπής του.

«Άλλη ερώτηση περίμενα! Κάποιος άλλος θα με ρώταγε αν χάρηκα. Τόσα ακούγονται με αυτό που συμβαίνει που κάποιος μπορεί να λέει ότι θα χάρηκα. Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα. Είναι η δουλειά μου, από αυτό ζω και από αυτό μεγαλώνω και συντηρώ την οικογένειά μου. Σαφώς και ανησύχησα, αλλά το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα. Αφού δεν είχαμε εμείς κάποια ενημέρωση επίσημη, ας γράφει ο άλλος και ας λέει ό,τι θέλει. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Μπορεί να το αλλάξω εγώ; Όχι».

Τηλεφώνησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή σε κάποιον άλλον συνεργάτη της εκπομπής, όταν διάβασε τα δημοσιεύματα; Ο ίδιος απάντησε: «Όχι, δεν χρειαζόταν να πάρω τηλέφωνο εκείνη την στιγμή γιατί μπορεί να μην ευσταθούσε τίποτα από αυτά. Δεν ήθελα να εκτεθώ. Έκατσα στην ησυχία μου και είπα ότι αν είναι να με ενοχλήσει κάποιος για να με ειδοποιήσει θα συμβεί σύντομα. Αλλά δεν συνέβη».

Πώς είναι η συνεργασία του με τα παιδιά της εκπομπής; Ο Νίκος δήλωσε: «Είναι όπως σε κάθε τέτοιου είδους εκπομπή, ψυχαγωγική. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Και ένταση θα υπάρχει και ησυχία. όπως σε όλες τις εκπομπές. Ακούγονται πάρα πολλά, αλλά εγώ θα πω αυτά που ζω εγώ ο ίδιος. Στο meeting που είναι μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένη ώρα, και στην περίοδο της εκπομπής που είναι τρεις ώρες το Σάββατο και τρεις την Κυριακή, δεν παραπονιέμαι. Είμαι και χαρακτήρας που και κάτι να συμβεί, που κάποιον άλλον θα τον στενοχωρήσει ή θα τον ενοχλήσει, εμένα δεν θα με αγγίξει. Είμαι πειθαρχημένος, αλλά μπορεί να με φέρει εκτός εαυτού κάτι που έχει να κάνει αρχικά με την οικογένειά μου και μετά ανθρώπους που αγαπάω πάρα πολύ. Αν εγώ δεν περνάω καλά στην δουλειά μου, θα το επιτρέψω να μην περνάω καλά. Γιατί ο άλλος μπορεί να σε προκαλεί και να επιτρέψεις να δεχτείς την πρόκληση. Εγώ δεν το επιτρέπω αυτό γιατί θα έχει αντίκτυπο μετά μέσα στο σπίτι μου. Δεν θέλω να βάζω τη δουλειά μέσα στο σπίτι μου. Θέλω πριν κλείσω την πόρτα να την έχω απέξω. Δεν είναι καθόλου εύκολο, γίνεται με πολλή προσπάθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved