Τρία laptop Lenovo στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»!
Media

Τρία laptop Lenovo στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»!

Η «Π» συνεχίζει τις τρομερές προσφορές και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 3 φορητούς υπολογιστές!


Μετά το Smart, τα φοβερά δώρα της Πρωτοχρονίας αλλά και όλα όσα έχει μοιράσει στους αναγνώστες της η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών, ήρθε η ώρα για 3 laptop Lenovo G50-45!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε την ΠΡΑΣΙΝΗ της Τετάρτης, 4 Φεβρουαρίου, και να αναζητήσετε τη Χρυσή Κάρτα που θα βρίσκεται ανάμεσα στις σελίδες της εφημερίδας!
Συνολικά τρεις χρυσές κάρτες θα υπάρχουν μεταξύ των φύλλων που θα κυκλοφορήσουν σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Όποιος βρει τη Χρυσή Κάρτα δεν έχει παρά να τηλεφωνήσει άμεσα στην ΠΡΑΣΙΝΗ, με διορία έως τις 5μ.μ. της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου ώστε να κατοχυρωθεί το δώρο του!
Σε περίπτωση που μια ή περισσότερες Χρυσές Κάρτες δεν βρουν τον κάτοχό τους την Τετάρτη θα επαναληφθεί η ένθεσή τους στο φύλλο της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου. Στο ενδεχόμενο να μην βρεθεί τυχερός και στη δεύτερη ημέρα κυκλοφορίας, θα υπάρξει μια τρίτη και τελευταία κυκλοφορία της Χρυσής Κάρτας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.
Παράλληλα με τη Χρυσή Κάρτα, την Κυριακή 8/2 θα κυκλοφορήσουν και Ασημένιες Κάρτες ώστε όσοι τις βρουν να είναι οι επιλαχόντες που θα διεκδικήσουν έναν ή περισσότερους φορητούς υπολογιστές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει βρεθεί ένας ή περισσότεροι νικητές την Τετάρτη 4/2 και την Παρασκευή 6/2.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved