Θαυμαστής της Ρίτας Σακελλαρίου στο «Πάμε πακέτο»
Media

Θαυμαστής της Ρίτας Σακελλαρίου στο «Πάμε πακέτο»

Απόψε, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα φέρουν δυνατές εναλλαγές συναισθημάτων.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου υπήρξε ένας από τους πιο πιστούς θαυμαστές της αξέχαστης Ρίτας Σακελλαρίου. Ο Μάνος γνώρισε την Ρίτα όταν ήταν 19 ετών. Η συνάντησή τους αποδείχτηκε καρμική. Η Ρίτα τον εξίσωσε με τα μέλη της οικογένειάς της και του έδωσε ακόμα και το κλειδί του σπιτιού της. Βοήθησε τον Μάνο τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά, κι έφτασε σε σημείο να μην τον ξεχωρίζει από τα παιδιά της. Ο Μάνος παίρνει την πρωτοβουλία να στείλει αυτό το πακέτο στον Τάκη, τον γιο της Ρίτας, μιας και 13 χρόνια τώρα κουβαλάει μέσα του ένα βάρος. Δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την τελευταία υπόσχεση που της είχε δώσει κι αφορούσε τον γιο της. Δυστυχώς, λίγα χρόνια μετά τον θάνατό της, μια παρεξήγηση μεταξύ αποστολέα και παραλήπτη είχε ως αποτέλεσμα να διακόψουν κάθε επικοινωνία. Ο Μάνος αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα μέσω της εκπομπής. Άραγε ο παραλήπτης είναι έτοιμος να τον δεχτεί;

Έχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου, ο Γιάννης, είδε το παιδί του. Το πιο τραγικό όμως είναι πως τίποτα δεν προμήνυε πως εκείνη θα ήταν η τελευταία φορά. Η πρώην σύντροφός του, η Σέριλ, εγκατέλειψε το σπίτι τους παίρνοντας μαζί της το μόλις τριών χρονών παιδί τους. Ένα παιδί που δεν πήρε τυχαία το όνομά του, Έρως, αφού ήταν ο καρπός του έρωτα μιας τραγουδίστριας με καταγωγή από την Ινδονησία και ενός σερβιτόρου που γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη. Οι αμέτρητες προσπάθειες που έκανε ο αποστολέας για να συναντήσει ξανά το παιδί του αποδείχτηκαν άκαρπες. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μάθει κανένα νέο του. Δεν θέλησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, αφού ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό του αυτό το παιδί και ποτέ δεν σταμάτησε να πονά για το γεγονός ότι ήταν απών από τη ζωή του. Το παιδί αυτό είναι ο λόγος της ύπαρξής του! Άραγε ποια θα είναι η εξέλιξη που θα ξαφνιάσει; Κάτω από ποιες συνθήκες μεγάλωσε το παιδί του; Μια ιστορία ζωής που θα συγκλονίσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved