Νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το σόι σου»
Media

Νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το σόι σου»

Τριανταφυλλαίοι και Χαμπέοι επιστρέφουν, χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «...το σόι σου»!


Απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί στρώνουν ξανά το οικογενειακό τους τραπέζι, και κρατούν για μας την πιο λαχταριστή μερίδα γέλιου, συγκίνησης, παρεξηγήσεων, καυγάδων και αγάπης.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου
Περίληψη του 11ου επεισοδίου
«Το καναρίνι...»

Ο Σάββας (Ηλίας Μελέτης) και η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) φτάνουν στο σπίτι του Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) για το καθιερωμένο κυριακάτικο γεύμα. Όμως, και οι δύο δείχνουν να είναι ψυχραμένοι. Η Χαρά, με το δικό της γνωστό τρόπο, μαθαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί: για πρώτη φόρα από την ημέρα που είναι μαζί το ζευγάρι, ο Σάββας αρνήθηκε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα!
Το γεγονός στέκεται αφορμή για μια καταιγίδα απίθανων ερμηνειών από τις αδελφές της Λυδίας, που κάθε μια, προσπαθώντας να διαλευκάνει το μυστήριο, περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα με αποκορύφωμα την ανάμιξη του Διονύση (Σόλων Τσούνης) και της Αλίνας (Γωγώ Καρτσάνα).
Σε όλο αυτό το καταιγισμό παρεξηγήσεων, ο Βαγγέλης προσπαθεί να ξυριστεί και ο Σάββας να βρει λύση σε αυτό που πραγματικά τον απασχολεί ...

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
Περίληψη του 12ου επεισοδίου
«Πέντε λεπτά»
Guest star: Βαγγέλης Χαλκιαδάκης

Πόσες φορές δεν έχετε πάει κάπου για πέντε λεπτά και τελικά σας έχει βρει η νύχτα; Αυτό ακριβώς παθαίνει και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας).
Κυριακή, μέρα γηπέδου γι' αυτόν και για τον κολλητό του. Τι θα συμβεί όμως όταν θα πατήσει το πόδι του στο σπίτι των δικών του απλά για να πει μια «καλημέρα»; Τα πάντα! Γιατί; Γιατί η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) θα θυμηθεί ξαφνικά ότι το κουρτινόξυλό της θέλει φτιάξιμο, η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) θα καταλάβουν ότι, αν μείνουν μόνες τους, η πεθερά τους θα βρει τρόπο να τους χαλάσει τη μέρα, ενώ λίγο πριν φύγει για το γήπεδο, θα ανακαλύψει ότι η μικρή Χαρά έχει φέρει από το σχολείο... ψείρες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved