«Traction»: Πώς πρέπει κανείς να οδηγεί στο χιόνι με ασφάλεια
Media

«Traction»: Πώς πρέπει κανείς να οδηγεί στο χιόνι με ασφάλεια

Πώς πρέπει κανείς να οδηγεί στο χιόνι με ασφάλεια παρουσιάζει η ομάδα του «Traction» το Σάββατο 07 Φεβρουαρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο χειμώνας αποδεικνύεται ιδιαίτερα βαρύς φέτος, καθώς βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά και η κακοκαιρία έχει ήδη χτυπήσει τη χώρα με χιόνια ακόμη και μέσα στην Αθήνα. Με αυτή την αφορμή λοιπόν και επειδή η οδήγηση στο χιόνι δεν είναι μόνο διασκεδαστική, αλλά χρειάζεται ειδική εκπαίδευση και συμπεριφορά, δίχως την οποία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, το "Traction" παρουσιάζει τα καλύτερα «χειμερινά» επεισόδια της μέχρι τώρα πορείας του.

Dakar 2015
Πρόκειται για την απόλυτη μάχη ανθρώπου και μηχανής και μιας από τις ελάχιστες πραγματικές περιπέτειες που έχουν απομείνει στον πλανήτη. Το Dakar διεξήχθη και φέτος, ήταν όπως πάντα πολύ δύσκολο, με πολλά απρόοπτα ενώ δυστυχώς, τα θύματα δεν έλειψαν. Στο Traction δε θα παρουσιαστεί ο αγώνας ως είθισται, δηλαδή ως ανάγνωση των αποτελεσμάτων, αλλά ακριβώς σαν μια περιπέτεια-φαινόμενο που παρά τον δεδομένο της κίνδυνο, συνεχίζει να συγκινεί και να προσελκύει εκατοντάδες θεατές, συμμετέχοντες και φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου παγκοσμίως!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved