Λένα Παπαληγούρα: «Εγώ νιώθω περήφανη που το trafficking επικοινωνείται με τον κόσμο»
Media

Λένα Παπαληγούρα: «Εγώ νιώθω περήφανη που το trafficking επικοινωνείται με τον κόσμο»

Στο πρώτο επεισόδιο της 10ης Εντολής, η σειρά ασχολείται με ένα δύσκολο θέμα, αυτό της παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων.

«Το ποιο θα ήταν το πρώτο επεισόδιο με το οποίο έκανε πρεμιέρα η «10η εντολή» ήταν μια απόφαση του Πάνου Κοκκινόπουλου και των ανθρώπων της παραγωγής. Εγώ νιώθω περήφανη που ένα τέτοιο θέμα επικοινωνείται με τον κόσμο. Γιατί το trafficking αποτελεί θέμα ταμπού και ο κόσμος δεν ξέρει πολλά πράγματα, αισθάνομαι, λοιπόν, ότι μας δίνεται η ευκαιρία ι μιλήσουμε για ένα κοινωνικό πρόβλημα, που συμβαίνει δίπλα μας πέρα από το να δείτε απλά ένα επεισόδιο» τόνισε η Λένα Παπαληγούρα στο ένθετο Τηλεόραση.
-Έχοντας δει το επεισόδιο, μπορώ να πω ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ρόλο και γυρίσματα που έγιναν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Πώς το βίωσες όλο αυτό;
«Ήταν όντως απαιτητικά γυρίσματα, με δύσκολες και extreme σωματικές σκηνές, θα το καταλάβουν και οι τηλεθεατές όταν δουν το επεισόδιο. Επειδή λοιπόν, οι συνθήκες ήταν «λίγο» ιδιαίτερες, μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι του συνεργείου γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και είναι επαγγελματίες κάνοντας μας να νιώθουμε χαρά που δουλέψαμε μαζί τούς. Αυτό λειτούργησε πολύ θετικά έτσι ώστε κι εγώ ως ηθοποιός να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Από την άλλη, είχα την τύχη να συμπρωταγωνιστώ με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που την αγαπώ πολύ, τόσο ως ηθοποιό όσο και ως άνθρωπο, με τον Αργύρη Ξάφα αλλά και με τα άλλα τρία κορίτσια που είμαστε μαζί στο πορνείο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved