Δεν θα πιστεύετε ποιος θα είναι βοηθός της Βανδή στο The Voice
Media

Δεν θα πιστεύετε ποιος θα είναι βοηθός της Βανδή στο The Voice

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ το The Voice και εκτός από τις νέες φωνές που θα ακούσουμε θα δούμε και νέα πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι και ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του βοηθού της Δέσποινας Βανδή.
Ξεκίνησες συνεργασία με το «The Voice». Δεν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας καριέρας στην τηλεόραση, όπως κάνει ο φίλος σου Γιώργος Λιανός; «Όχι, με τίποτα. Δεν μου ταιριάζει. Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή. Δεν έχω την άνεση που απαιτεί κάτι τέτοιο. Το «The Voice» αφορά το αντικείμενο μου. Είναι πολύ προσεγμένο. Ξέρω ότι δεν θα εκτεθώ. Δεν θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι βοηθός της Δέσποινας. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα της Δέσποινας τα οποία όντως είναι «The Voice»!

Θυμάται όμως ο κόσμος τα παιδιά που βγαίνουν από τέτοιου είδους

προγράμματα; «Όποιος και να βγει χρειάζεται βοήθεια και στήριξη για να κάνει καριέρα»


Φταίνε οι εποχές; Ο Νίνο, για παράδειγμα έκανε μεγάλη καριέρα.
«Παίζει ρόλο πώς θα χειριστείς το μετά, γιατί αυτό είναι θέμα τύχης. Μπορεί να έχουν βγει παιδιά έπειτα από τον Νίνο με πολύ καλύτερες ή πολύ χειρότερες φωνές. Ο Νίνο όμως ήταν σταρ. Είχε κάτι το ξεχωριστό. Στο «The Voice» το 99% των συμμετεχόντων έχουν πολύ καλές φωνές. Λίγοι όμως είναι οι... σταρ»


Όταν ο πατέρας σου ήταν κριτής είχε ακούσει πολλά... «Ναι, γιατί είχε τσακωθεί. Ήθελε να υπάρχει σεβασμός. Δεν δεχόταν από κάποια παιδιά, τα οποία είχαν πάει στο παιχνίδι για να διδαχτούν και να αποκτήσουν γνώσεις από τους ανθρώπους που ήταν εκεί, να του αντιμιλούν και μάλιστα με ύφος», λέει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved