Αποκριάτικο γλέντι στην εκπομπή «Όλοι οι καλοί χωράνε»
Media

Αποκριάτικο γλέντι στην εκπομπή «Όλοι οι καλοί χωράνε»

Σε ένα αποκριάτικο γλέντι που ξεκινάει από την παλιά Πλάκα και τις επτανησιακές καντάδες και φτάνει μέχρι τα αρχοντορεμπέτικα και το λάτιν, σας προσκαλεί το «Όλοι οι καλοί χωράνε» και ο Κώστας Χαρδαβέλλας, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο E TV.


Το κέφι «χτυπάει» κόκκινο όταν το μικρόφωνο παίρνει ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου μαζί με τους Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ελένη Καρακάση, Πετρούλα Χρήστου, Νίκο Καρακαλπάκη, Μαρία Μισιρλή, Χαρά Τσιτομενέα και Δημήτρη Αϊβαλιώτη.
Η 30μελής Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα και οι Κεφαλλονίτες Σπύρος και Γεράσιμος Καραβιώτης με την ορχήστρα τους, γεμίζουν το στούντιο με τραγούδια της παλιάς Αθήνας και καντάδες από τα Επτάνησα.
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής πλέκει το αποκριάτικο γαϊτανάκι και το αποκριάτικο ξεφάντωμα συνεχίζεται με πρωταγωνιστές τη Λουκίλα Καρρέρ, την Τέτα Καμπουρέλη, την παρουσιάστρια Έλενα Γεραρχάκη, το δημοσιογράφο Χάρη Λαζαρόπουλο και τον ιδιοκτήτη της εταιρίας ελληνικών αποσταγμάτων Βλάσση Φιλιππόπουλο, ενώ η ψυχολόγος Λήδα Μώρου μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τι αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα μας οι αποκριάτικες στολές που επιλέγουμε να φορέσουμε τις Απόκριες!
«Όλοι οι καλοί χωράνε», την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στις 21:00 (και το Σάββατο την ίδια ώρα σε επανάληψη οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής) στο Ε TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved