Αναστασία Παντούση: «Δεν θεωρώ ότι έχω ιδιαίτερα κοινά στοιχεία με τη Σοφία»
Media

Αναστασία Παντούση: «Δεν θεωρώ ότι έχω ιδιαίτερα κοινά στοιχεία με τη Σοφία»

Η Αναστασία Παντούση σε συνέντευξή της μίλησε για την σειρά «Συμμαθητές» και για την ηρωίδα που υποδύεται.

Οι «συμμαθητές» ήταν η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση. Πως ήταν αυτή η εμπειρία; Είχες ενδοιασμούς για το αν θα τα καταφέρεις;
«Ενδοιασμούς είχα και συνεχίζω να έχω για το αν τα καταφέρνω. Σαν πρώτη εμπειρία στην τηλεόραση με τους "Συμμαθητές" για μένα ήταν πρωτόγνωρη , απροσδόκητη και σίγουρα πολύ θετική και ευχάριστη. Σ' αυτό έχουν βέβαια συμβάλλει σημαντικά οι άνθρωποι που συνεργάζομαι και κυρίως ο κ. Θωμόπουλος και ο κ. Κούτρας που εξαρχής μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία».


Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο που υποδύεσαι;
«Όχι δε θεωρώ ότι έχω ιδιαίτερα κοινά στοιχεία με τη Σοφία. Παρόλα αυτά προσπαθώ να καταλάβω τα συναισθηματικά μπερδέματα και τις ανησυχίες της».


Πώς είδαν οι γονείς σου την απόφασή σου να ασχοληθείς με την υποκριτική;
«Επειδή οι γονείς μου με ξέρουν καλύτερα απ' τον καθένα πάντα "φοβόντουσαν"-περίμεναν να προσπαθήσω να κάνω το παραπάνω βήμα στο χώρο αυτό. Απ' τη στιγμή όμως που το έκανα είναι δίπλα μου όπως πάντα με στηρίζουν και με συμβουλεύουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο».


Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου από τη στιγμή που άρχισες να ασχολείσαι με την τηλεόραση;
«Τίποτα ιδιαίτερο δεν έχει αλλάξει στη ζωή και την καθημερινότητα μου εκτός του ότι πλέον έχω μια δουλειά που αγαπώ και με γεμίζει».


Μπορείς να μας αποκαλύψεις τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Οι Συμμαθητές»;
«Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ η ίδια γνωρίζω ακριβώς τι θα ακολουθήσει όμως για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι θα υπάρξουν πολλές ακόμα ανατροπές».
Πηγή: polispost

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved