Κατερίνα Δημητρόγλου: Τι θα συμβεί προσεχώς με τον χαρακτήρα της Νατάσας που υποδύεται;
Media

Κατερίνα Δημητρόγλου: Τι θα συμβεί προσεχώς με τον χαρακτήρα της Νατάσας που υποδύεται;

Για τον ρόλο της στη σειρά «Δικαίωση» και πώς θα εξελιχθεί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Δημητρόγλου.


Τι θα συμβεί προσεχώς με τον χαρακτήρα της Νατάσας που υποδύεστε;
«Η Νατάσα είναι ένα βασανισμένο πλάσμα, υποχείριο του "Πρίγκιπα". Παρ' όλα αυτά, είναι μια γυναίκα που έχει τον τρόπο της, κάτι που τη βοηθάει να τα βγάζει πέρα σε όλα τα δύσκολα της ζωής της. Προσεχώς θα δημιουργήσει ιδιαίτερο δεσμό, θα ερωτευτεί με φόρα και θα γίνει ζευγάρι με τον Ασίμ, σε έναν έρωτα κρυφό και επικίνδυνο, που επίσης θα περάσει από πολλά κύματα, καθώς ο "Πρίγκιπας" πάντα παραμονεύει»»
Τι εννοείται όταν λέτε πως η Νατάσα «έχει τον τρόπο της...»; «Πως, λόγω των συνθηκών υπό τις οποίες έχει επιβιώσει, έχει μεταβληθεί σε μια γυναίκα ευέλικτη, χαρακτηριστικό που τη βοηθά όχι μόνο να αντεπεξέρχεται στις αναποδιές και στις άσχημες καταστάσεις, αλλά και να προσεγγίζει άντρες. Ετσι προσεγγίζει και τον Ασίμ».
Της καταλογίζετε... δόλο; «Κάθε άλλο. Στο πρόσωπο του Ασίμ θα ανακαλύψει έναν έρωτα αθώο, που δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελθόν της και που την ξανακάνει παιδί. Θα δούμε όμως αν θα επιβιώσει τελικά αυτή η μυστική σχέση, γιατί είπαμε... Ο "Πρίγκιπας" είναι υπόγειος και σκοτεινός τύπος», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved