Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν με ενδιαφέρει η είδηση με τον όρο του τίτλου»
Media

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν με ενδιαφέρει η είδηση με τον όρο του τίτλου»

Για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, στο Joy και τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τζένη Μπαλατσινού.

«Μου αρέσει το κομμάτι των συνεντεύξεων, η επαφή με τους καλεσμένους είμαι καλή στο να ακούω. Δεν με ενδιαφέρει η είδηση με τον όρο του «τίτλου». Μπορεί να βγει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό και ανθρώπινο από το να μου ονομάσει ο συνομιλητής μου ποιος είναι ο σύντροφος του ή πότε παντρεύεται. Οι άνθρωποι έχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να πουν από την προσωπική τους ζωή. Από το πώς αντιμετωπίζουν μία δυσκολία, αν έχουν ανασφάλειες πράγματα που δεν θα ξαναέκαναν, ακόμα και ένα αστείο περιστατικό», λέει στη Real.

Ποια είναι για εκείνη η προτεραιότητα κάθε φορά που συναντά μια γυναίκα για τις ανάγκες της εκπομπής; «Θέλω να νιώθουν ότι έρχονται σε ένα οικείο περιβάλλον και σε αυτό βοηθάει πολύ το συγκεκριμένο location όπου κάνουμε τα γυρίσματα. Είναι ένα σπίτι πολύ όμορφο. Θέλω φεύγοντας να έχουν περάσει καλά και να έχουν δείξει την πιο ανθρώπινη πλευρά τους. Και αυτό μέχρι στιγμής το έχουμε πετύχει. Ξέρεις έχω πάει αρκετές φορές καλεσμένη σε εκπομπές. Μπαίνεις μέσα σε ένα ψυχρό καμαρίνι, τις περισσότερες φορές βλέπεις τον οικοδεσπότη on air και αυτόματα μπαίνεις σε έναν ρόλο. Μιλάω στους καλεσμένους μας πολύ περισσότερο εκτός κάμερας με ενδιαφέρει να μάθω για αυτούς, θα τους βάλω τσάι, θα ρωτήσω αν θέλουν κάτι και στο τέλος θα τους ξεπροβοδίσω. Είναι τιμή μου που έδωσαν δύο ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο για την εκπομπή», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved