Το θανάσιμο τρίο της 10ης εντολής
Media

Το θανάσιμο τρίο της 10ης εντολής

Στο νέο επεισόδιο της «10ης εντολής», με τίτλο «Τρία», η ζήλια «οπλίζει» την Ιωάννα και η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλάει για τον ρόλο της και όχι μόνο!


«Αυτό που με ιντριγκάρει στη «10η εντολή» είναι ότι ενώ αφηγείται μια ιστορία τρόμου, έχει αρκετό υπόγειο χιούμορ. Δηλαδή όλο το πράγμα παρ' όλο τον ρεαλισμό του είναι υπονομευόμενο. Ή είναι το ίδιο το χιούμορ που το κάνει ακόμη πιο ρεαλιστικό», λέει η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη, κόρη της Λίλας Καφαντάρη και ενός αξιόλογου ηθοποιού της παλιάς φρουράς, του Βασίλη Μαυρομάτη, η οποία υποδύεται την τραγική ηρωίδα της υπόθεσης, Ιωάννα. «Υποδύομαι μια κοπέλα που εργάζεται σε ένα μπαρ, ένα καταπιεσμένο πλάσμα που βλέπει τα όνειρά του να μην πραγματοποιούνται. Παράλληλα, η κολλητή της φίλη είναι γιατρός και έχει μια ζωή πολύ πιο στρωτή και υγιή. Ξαφνικά η ζωή της ηρωίδας που υποδύομαι ανατρέπεται όταν η φίλη μου μπλέκει ερωτικά με τον πρώην αγαπημένο μου» τόνισε στο TV Έθνος.
Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης δύο φίλες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους συγκρούονται μέχρι θανάτου για έναν άντρα. Η Αλίκη, που υποδύεται η Βίκυ Παπαδοπούλου, είναι ρομαντική και συνεσταλμένη, η Ιωάννα απαιτητική και κυνική. Είναι, όμως, φίλες από παιδιά και συνεχίζουν να κάνουν παρέα, χωρίς να έχουν πολλά κοινά σημεία. Τουλάχιστον μέχρι η Αλίκη να ερωτευτεί τον Χάρη, ένα πρώην εραστή της Ιωάννας, με μακρά θητεία στη νύχτα και βίαιο χαρακτήρα.
«Δυστυχώς ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε πολύ ακραίες καταστάσεις λόγω ζήλιας. Έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις. Όταν πιάνω τον εαυτό μου να ζηλεύει πολύ τρομάζω και τελειώνω τη σχέση. Κάνω πίσω δηλαδή γιατί αν συμβαίνει αυτό τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά και πρέπει να απομακρυνθώ. Δεν μπορώ να υπομείνω αυτό το μαρτύριο της ζήλιας», λέει η Ηλιάνα, που θυμίζει έντονα τα χαρακτηριστικά της μητέρας της, Λίλας Καφαντάρη, κάτι που όπως λέει δεν την ενοχλεί καθόλου: «Δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί αφενός η μαμά είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα οπότε το παίρνω ως κομπλιμέντο αφετέρου έχω την αίσθηση ότι είμαι κράμα και των δύο γονιών μου. Και η μαμά μου χαίρεται όταν το ακούει και χαίρομαι για εκείνη».
«Αν και είναι μια σειρά σταθμός για την ελληνική τηλεόραση, δεν μου προκαλεί παραπάνω άγχος γιατί η συνεργασία μου με τον Πάνο Κοκκινόπουλο μου δίνει σιγουριά και νιώθω πολύ αισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Ο τρόπος που λειτουργεί αυτός ο άνθρωπος και η κινηματογραφική άποψη που έχει δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Είδα μερικές σκηνές μετά το τέλος των γυρισμάτων και έμεινα πολύ ικανοποιημένη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved