Η Θωμαή Απέργη στο Traction
Media

Η Θωμαή Απέργη στο Traction

Στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με την Θωμαή Απέργη, ταξιδεύει ο Κώστας Στεφανής με το «Traction» το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το «Traction» έχει ετοιμάσει ένα από τα πιο εκρηκτικά «κοκτέιλ» της φετινής χρονιάς. Ο Κώστας Στεφανής ταξίδεψε μέχρι το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, έχοντας τον απόλυτο συνδυασμό για συντροφιά. Συνοδευόμενος από την αγαπημένη Θωμαή Απέργη, γνώρισε μαζί με τη νεαρή τραγουδίστρια τις δυνατότητες ενός καθαρόαιμου GTI της νέας γενιάς, του Seat Leon Cupra.

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

Smart Electric Drive
H Smart κοιτάζει το μέλλον, παρουσιάζει το μικρό της αυτοκίνητο σε ηλεκτροκίνητη έκδοση και εντέλει, μας... βάζει στην πρίζα για αυτά που θα ακολουθήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια!

Audi Μεταχειρισμένα
Γιατί να προτιμήσει κάποιος μεταχειρισμένο Audi; Έχει θετικά στοιχεία μια τέτοια επιλογή; Η Ινώ και ο Θωμάς απαντούν, όπως πάντα διαφωνώντας, αφού "συμφωνία" και "Traction" είναι όροι μάλλον ασύμβατοι...

Moto Extreme
Οι μοτοσικλέτες έχουν από μόνες του κάτι το... Extreme! Φανταστείτε λοιπόν να είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα πιο... Extreme των Extreme!

Subaru Outback
Η εκπομπή ταξίδεψε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και στο εξοχικό του Τίτο, για ένα οδοιπορικό μέχρι την Τριέστη με παρέα ένα αυτοκίνητο που προσφέρεται για ταξίδια, το Subaru Outback. Επί τη ευκαιρία, ο Θωμάς οδήγησε και ακόμη μια ανανεωμένη πρόταση της Ιαπωνικής εταιρείας, το πιο "offroad" Forester!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved