Τέλος εποχής για τον Antenna. Δε θα πιστεύετε ποια στελέχη έφυγαν!
Media

Τέλος εποχής για τον Antenna. Δε θα πιστεύετε ποια στελέχη έφυγαν!

Είναι από αυτές τις ειδήσεις που τις ακούς και δυσκολεύεσαι να τις πιστέψεις.

Πριν από λίγη ώρα "έσκασε" ότι σημαντικά στελέχη του Antenna είδαν την πόρτα της εξόδου από τον τηλεοπτικό σταθμό λόγω περικοπών και συρρίκνωσης εξόδων.
Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι το κανάλι του Αμαρουσίου είχε ξεκινήσει να κάνει μάζεμα στο budget του και σε διάφορες πλευρές. Και αργά το βράδυ χθες οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Αρχικά ακούστηκε ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη, η επικεφαλής των Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Antenna είναι ανάμεσα στα άτομα που απολύθηκαν από το κανάλι ενώ λίγο αργότερα ακούστηκε ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη παραμένει τελικά και αυτός που φεύγει από το τμήμα της είναι το δεξί της χέρι και Υπεύθυνος Τύπου του Ομίλου Antenna, Κώστας Τσολάκης.

Η αλήθεια είναι πως και οι δύο ουσιαστικά έληξαν τη συνεργασία τους με το κανάλι στο οποίο πρόσφεραν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια. Και ήταν μια απόφαση ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη αφού με το μέγεθος των περικοπών που αποφασίστηκαν έβλεπαν πως δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους πια στο ίδιο υψηλό επίπεδο που ήταν τόσα χρόνια.

Ο Κώστας Τσολάκης έχει ήδη αποχωρήσει ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη όπως μάθαμε μάλλον θα παραμείνει ως τη λήξη του συμβολαίου της που είναι σε 30 περίπου μέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved