Αντώνης Λουδάρος: «Δεν είμαστε όλοι για όλα»
Media

Αντώνης Λουδάρος: «Δεν είμαστε όλοι για όλα»

O Αντώνης Λουδάρος συνεργάζεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Πώς είναι ως άνθρωπος;

«Είναι ένα κορίτσι -και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε αυτό-, ένα νέο πρόσωπο που δεν έχει την τεράστια εμπειρία, αλλά παρόλα αυτά παλεύει για το καλύτερο, όχι το δικό της αλλά της εκπομπής. Και δεν μπορώ να μην της το αναγνωρίσω αυτό» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.
-Οι κριτικές που αφορούν την εκπομπή δεν σε επηρεάζουν;
«Από τη στιγμή που είναι επιλογή μας να βγούμε μπροστά και να εκτεθούμε, ξέρουμε ότι θα υποστούμε και κριτικές, είτε καλές είτε κακές. Η κριτική δεν με νοιάζει αν είναι καλή ή όχι, σημασία έχει να μην είναι κακόβουλη. Είναι καλοδεχούμενη γιατί μπορεί να μας πάει ένα βήμα παραπέρα. Το ότι απασχολεί τόσο πολύ την Κωνσταντίνα, από μόνο του αυτό κάτι σημαίνει!»
-Ως παρουσιαστής είσαι εσύ ή πρόκειται για έναν ακόμα ρόλο που υποδύεσαι;
«Είμαι και τα δύο μαζί. Ο Αντώνης δεν πάει σπίτι του εκείνη την ώρα, αλλά δεν είμαι αυθόρμητος όπως είμαι με τους φίλους μου. Επειδή ακριβώς δεν υποδύεσαι κάποιον άλλον πρέπει να είσαι το καλό παράδειγμα. Και δεν μου αρέσει καθόλου η λέξη «παρουσιαστής» με την έννοια ότι δεν νιώθω καθόλου έτσι θα προτιμούσα τον όρο «διασκεδαστής». Την τηλεόραση δεν την έχεις αγαπήσει πολύ...»
-Νομίζω ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα.
«Ούτε κι εκείνη με έχει λατρέψει. Δεν είμαστε, άλλωστε, όλοι για όλα. Είμαι περισσότερο ένας θεατρικοί ηθοποιός. Ίσως ακόμα να μην έχει φτάσει η ώρα εκείνη που κάτι θα έρθει να «κουμπώσει» πάνω μου. Παρόλα αυτό είναι ωραίο Μέσο. Έρχεσαι κοντά με τον κόσμο, που σε αντιμετωπίζει με μια «γλυκιά συστολή» για να σε ενθαρρύνει να συνεχίσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved