Η Έλλη Στάη στον Alpha
Media

Η Έλλη Στάη στον Alpha

Η Έλλη Στάη ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha.

Η παρουσιάστρια συνεργάστηκε με το κανάλι για τις ανάγκες των εκλογών και στην συνέχεια έδωσαν τα χέρια για μόνιμη συνεργασία. Η Έλλη στάση θα παρουσιάζει πολιτικό talk show.
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

«Ακόμα και αν κάποιος πιστεύει ότι στην τηλεόραση συμβαίνουν μονίμως τα ίδια, υπάρχει μία επιστροφή ικανή να τον ιντριγκάρει.

Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχεται την Έλλη Στάη. Τη δημοσιογράφο που έχει επάξια συνδεθεί με την πιο αξιόπιστη πλευρά της είδησης. Η επιστροφή της Έλλης Στάη είναι γεγονός μέσα από τη νέα της εκπομπή «Ίντριγκα», ένα πολιτικό τοκ σόου άλλης οπτικής και αισθητικής, το οποίο θα έρχεται στις οθόνες μας κάθε δεύτερη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, σε live μετάδοση. Παράλληλα, η Έλλη Στάη θα είναι σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με θέση, κύρος και προσωπική σφραγίδα»

Η επιστροφή της Έλλης Στάη είναι γεγονός μέσα από τη νέα της εκπομπή «Ίντριγκα», ένα πολιτικό τοκ σόου άλλης οπτικής και αισθητικής, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 24:00 και θα έρχεται στις οθόνες μας κάθε δεύτερη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, σε live μετάδοση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved